Internetes Munka – Internetes Pénzkeresés

február 11th, 2009

Ez a cikk a megnövekedett érdeklődés hatására az Internetes Pénzkeresés és Internetes Munka témakörét öleli fel. Többnyire a gazdasági válság következményeként döntenek az emberek amellett, hogy kiegészítő jövedelem, pénz után néznek. Bár sokan munka függetlenségből, vagy plusz pénzkeresés, esetleg meggazdagodási szándékkal próbálnak szerencsét az Interneten.

Számtalan olyan "internetes pénzkeresés" oldal található a világhálón, mely szinte napok alatt ígér könnyű meggazdagodást majdnem csak munka nélkül. Nos...szépen hangzik az tény, de általában ami túl jól cseng a fülnek az azért mindig gyanús...

Ez az oldal megpróbál reális képet adni az internetes pénzkeresés adta lehetőségekről és lehetőleg kerülni igyekszik a marketing szöveggel jól átitatott "gazdagodjunk meg hirtelen" mézesmadzagot. Aki komolyabb jövedelemre szeretne szert tenni, annak igenis ez internetes munka. Nem pottyan magától semmi az ölünkbe, meg kell érte dolgozni! A másik nagyon fontos (ha csak nem a legfontosabb) dolog a kitartás! Hiszen előfordulhatnak időszakok, mikor csináljuk és csináljuk, mégsem jön össze szinte semmi érdemlésre méltó. De aki nem adja fel az majd látni fogja munkáját siker koronázza! Idő közben pedig egyre csak tapasztalatot gyűjt és ezt nagyon meg kell becsülni! Ez is részsiker!

Ha már megvan az elhatározás ("Oké! Kezdjünk Bele!"), hamar követi az ismeretlentől való félelem érzése és "Hogyan kezdjek bele? Hogyan tovább?" kérdése, tehát az elbizonytalanodás és következményeképp az egész internetes pénzkeresés-di feladása... Ez az oldal ennek elkerülésében is segítséget nyújt, mégpedig úgy, hogy teljes leírást ad lépésről-lépésre, mégpedig legtöbb helyen VIDEÓS útmutatóval! Tehát a teljesen kezdők és idegen nyelvtudás hiányában szenvedők se keseredjenek el, minden a "szájukba lesz rágva"!

Első lépésben a legegyszerűbb és legkönnyebb lépésekkel kezdjük, mely még pénz befektetést sem igényel, így szerencsére a "gazdag leszel, csak előtte fizess be párezer forintot" c. humbugtól is megszabadulunk. Amit itt be kell fektetni az a saját időnk, aki pedig szerencsétlenségére (vagy szerencséjére) épp munkanélküli, annak abból úgy is van elég. Természetesen léteznek pénzbefektetést is igénylő internetes pénzkeresési lehetőségek, melyek nagy része csak átverés és amelyik pedig nem abban magas a rizikófaktor, bár némi tapasztalat után ez jelentősen le tud csökkenni.

Az általános bevezetés után pedig lépjünk bele az ismeretlenbe (már akinek az) és ismerkedjünk meg egy újfajta úgymond életmóddal, csöppenjünk bele az internetes pénzkeresés és munka rejtelmes világába...

 • Share/Bookmark

Internetes Pénzkeresés Internetes Leírások , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

PTC – PTR – PTS | Online Pénzkeresés

február 11th, 2009
Hozzászólások kikapcsolva

Ebben a cikkben a PTC (Paid To Click - Kattintásra Fizető), PTR (Paid To Read - Olvasásra fizető), PTS (Paid To Signup - Regisztrálásra fizető) internetes-online pénzkeresés lehetőségét tárgyaljuk, amint az már az előző fejezetben is említettük, a pénzbefektetést nem igénylő internetes munka lehetőség. Ugyanakkor szokás még "Bux" oldalaknak is hívni őket, mivel a legtöbb PTC weboldal tartalmazza ezt a nevet. (Valószínűsíthető, hogy a Bux elnevezés az amerikai szlengben használt "bucks-báksz" szóból ered, mely "dolcsit" jelent ebben a szövegkörnyezetben.) Mi nem csoportosítjuk külön a PTC / PTR /PTS oldalakat, hanem az adott oldalnál leírjuk melyiknél mik a lehetőségek.

Mivel igazából nincs kockázat, így a nyereség is kevesebb általában. A dolog lényege, hogy PTC hirdetésekre kell kattintgatni, amiért pénzt kapunk. Szinte kivétel nélkül majdnem angol nyelvűek a PTC hirdetések. Ami jó hír, hogy nem kell ehhez angolul értenünk, nem köteleznek bennünket semmire, így vásárlásra sem és nem sok időt rabol el szabadidőnkből.

A pénzt a hirdetőktől kapjuk áttételesen, tulajdonképpen ők fizetnek, amiért mi nézzük és kattintunk a hirdetéseikre. A nagy számok törvényében bízva a hirdető így profitot várhat hirdetett termékéből, szolgáltatásából, ha valaki mégis vásárlásra szánná el magát. Éppen ezért arányosabban kevesebb pénzt is kapunk kattintásonként. Akik pedig összegyűjtik a hirdetőket és a "kattintgatókat", valamint informatikai hátteret biztosítanak az egész rendszernek, ők a már említett PTC cégek és az ő PTC oldalaikon (Bux oldalak) keresztül valósul meg az egész folyamat.

A PTC oldalak (Bux oldalak) egyszerű webes felületek, ahova először regisztrálnunk kell. Több ilyen PTC oldal is létezik, sok elhal és sok születik. Sajnos ezek közül rengeteg hamis (fake, scam) PTC weboldal van, mely vagy csak egy ideig, vagy egyáltalán nem fizet. (Ezekről "PTC feketelista" is szokott készülni). A PTC oldalak alatt az eddig legbiztonságosabbnak tartott, folyamatosan ellenőrzött és fizetős PTC oldalak történtek kigyűjtésre. Sajnos ezek közül is elvileg bármikor előfordulhat, hogy leáll és az addig összegyűjtött-kattintott pénzünket már nem kapjuk meg. Minden PTC oldal meghatározza, hogy mennyi pénzt ad 1 lekattintásért reklámonként (általában dollárcent), mekkora összegyűjtött minimumösszegnél fizet ki (általában 1-10 dollár), mikor fizet ki (általában azonnal) és maximum mennyi reklámra klikkelhetünk egy nap (általában 5-10).

Na igen...de hogyan kapjuk meg a "munkánkért" a pénzt? A kérdés jogos és fontos is. A válasz egyszerű: biztonságos online fizetési rendszereken keresztül. Az ilyen rendszerek pl. az AlertPAY és PayPal. Ezek közül elviekben a PayPal az ismertebb, de valamilyen okból a PTC oldalak többsége az AlertPAY-t támogatja. AlertPAY leírásról és PayPal leírásról bővebben a hivatkozás alatt olvashatunk és megtudhatjuk hogyan is jut el a kezünkbe a pénz.

Egy PTC oldalon tehát néhányat kattinthatunk naponta, néhány dollárcentért. Ez csak pár percet vesz igénybe. Körülbelül 10-20 megbízható fizetős PTC oldal van, így naponta kb 1 dollárnyit tudunk összeklikkelni kb. 0,5-1 óra alatt...Namost internetes szempontból 1 hónap 30 napból áll és nem 20 munkanapból, tehát havonta ezzel a módszerrel kb. átlagosan 30 dollárt lehet összegyűjteni KEZDETBEN, ami a valuta árfolyamtól függően 6000-7000 Ft. (A havi internet számlánk bőven letudva., ha már úgyis a gép előtt ülünk...)

Nézzük lépésről lépésre a PTC módszer teendőit, lépésenként online videó segítségével az adott hivatkozások alatt:

 1. Regisztráljunk AlertPAY és PayPal számlát az online elektronikus bankokban
 2. Regisztráljunk a válogatott legjobb fizetős PTC oldalak mindegyikén
 3. Kattintsuk végig a hirdetéseket egy PTC oldalon, ügyelve az automatikus klikkelést kiszűrő rendszerre*
 4. Kattintsuk végig az összes többi kigyűjtött PTC oldal hirdetéseit
 5. Csináljuk végig a 3. és a 4. pontot nap mindt nap, a hét és a hónap minden napján
 6. A PTC oldalakon összegyűjtött pénzünket kérjük ki először az AlertPAY és PayPal  internetes számlánkra**
 7. Az AlertPAY és PayPal  internetes számlánkról kérjük ki a pénzt saját hazai bankszámlánkra, ha már elegendő van rajt

*A reklámok közt a legtöbb PTC oldalnál néha felbukkannak véletlenszerűen "kérdő ablakok", melyek valamilyen kérdést tesznek fel, hogy kiszűrjék az automata kattintó programokat. Ha a kérdésre rosszul kattintunk, akkor valószínű megvonják tőlünk az adott reklám kattintási díját. Erre figyeljünk!
**A PTC oldalakon csak a megadott minimum összeg elérése esetén kérhetünk kifizetést! Egyes PTC oldalak csekken küldenek csak pénzt, és nem tudjuk kikérni online. Sajnos ilyenkor a küldés ideje és beváltás költsége is megnő.

Mielőtt belevágnánk az egészbe, tanulmányozzuk át az AlertPAY, PayPal és a PTC oldalak cikkeket és nézzük meg a videókat! Annak érdekében, hogy egy kicsit könnyebben megértsük az internetes pénzkeresés lehetőségét a PTC oldalak által, két áttekintő videót is készítettünk:

 

 

A fenti videó a dolog elvi megértését hivatott szemlélteni, hogyan jut el az általunk "összeklikkelt" dollár pénz saját forintos zsebünkbe. A következő videó a fenti 7  lépést mutatja be vázlatosan, mit hol találunk az "Internetes Pénzkeresés" oldalon és hogyan kell regisztrálni az egyes oldalakra és pontosan mit is kell csinálnunk. (Figyelem a videókban szereplő oldalak esetleg eltérhetnek a jelenlegi aktuális megjelenésüktől, attól függően, hogy a felvétel óta változtatták-e a tartalmukat!):

 

 

Sok sikert a regisztrációkhoz és a pénzgyűjtéshez!

 • Share/Bookmark

Internetes Pénzkeresés Internetes Leírások , , , , , , , , , , , , , , ,

SurfBarok – SurfBar Programok

május 18th, 2009

Ez a cikk csak megemlítés szintjén beszél az internetes pénzkeresés ezen módjáról. A SurfBar-ok olyan kis reklámcsíkok/reklámdobozok, melyek feltelepítés után a képernyőnkön futnak és benne különböző cégek reklámjai váltogatják egymást. A képernyőn AKTÍVAN eltöltött idővel arányosan kapunk pontokat, melyek aztán majd pénzzé válthatók át és kérhetők ki egy bizonyos összeg után. A folyamatosság és az aktív állapot tartása érdekében lehetett trükközni mindenféle egérmozgató programmal stb. Az internetes pénzkeresés surfbar-os módszerét anno mi is próbáltuk, de nincsenek túl jó tapasztalataink velük. Egyrészt a gép/internet teljesítményét is befolyásolták, másrészt biztonsági szempontból sem tartottuk túl jónak (annak ellenére, hogy azt állítják róluk, hogy biztonságos) és valahogy lassan eltűnőben is vannak...

 • Share/Bookmark

Internetes Pénzkeresés Internetes Leírások , , ,

Képügynökségek és Pénzkeresés

május 27th, 2009

Ebben a cikkben az internetes pénzkeresés egyik érdekes lehetőségéről írunk, a Képügynökségek (Stock Photo) keretében. Az internetes pénzkeresés ezen módja némi kreativitást és ügyességet is igényel, persze a jóval nagyobb nyereség reményében. A képügynökségek fotók, illusztrációk, vektorgrafikák, kis videók és esetleg hangfájlok kereskedelmével foglalkoznak. Sokan (főleg média szerkesztők) vásárolnak ilyen anyagokat munkájukhoz a képügynökségektől, amelyeket a lelkes fotósok és művészek (például mi) töltenek fel hozzájuk. Az eladott képek után jár a feltöltőnek a részesedés, ami egész komoly összegre is kikerekedhet az anyagaink letöltési népszerűségétől függően.

Ilyen szempontból némi pénzbefektetéssel járhat a dolog, hiszen szükségünk lesz egy fényképezőgépre, bár ez már szinte minden háztartásban megtalálható. Viszont például illusztrációkhoz és vektorgrafikákhoz nem kell fényképezőgép. Mielőtt mindenki eszeveszett fotózásba és képeinek feltöltögetésbe kezdene, fontos kihangsúlyozni, hogy az egyes képügynökségeknek szigorú minőségi és jogi feltételeket támasztanak a feltöltött anyagokkal szemben!

Az internetes pénzkeresés ezen témájáról a főmenüben is megtalálható Képügynökség cikksorozatunkban foglalkozunk részletesen, természetesen videós segédletekkel.

 • Share/Bookmark

Internetes Pénzkeresés Internetes Leírások , , , , , , , , ,

Pénzkeresés File Letöltéssel

június 11th, 2009

Az internetes pénzkeresés egyik jól jövedelmező lehetőségét mutatjuk be a Letöltés menüpont alatt. Röviden annyit kell róla tudni, hogy feltöltött anyagainkért (video, képek, egyéb file-ok) kapunk pénzt, ha azt megosztva letölti valaki. A letöltések számának növekedésével egyenes arányban nő a pénzkeresetünk is. A cikkben leírt lehetőség kifizetési bizonyítékkal is alátámasztott, így növekedett a biztos internetes pénzkeresés lehetőségeinek száma. Munkára fel!

 • Share/Bookmark

Internetes Pénzkeresés Uncategorized , , , ,