Internetes Pénzkeresés > Internetes Leírások > Internetes Munka – Internetes Pénzkeresés

Internetes Munka – Internetes Pénzkeresés

Ez a cikk a megnövekedett érdeklődés hatására az Internetes Pénzkeresés és Internetes Munka témakörét öleli fel. Többnyire a gazdasági válság következményeként döntenek az emberek amellett, hogy kiegészítő jövedelem, pénz után néznek. Bár sokan munka függetlenségből, vagy plusz pénzkeresés, esetleg meggazdagodási szándékkal próbálnak szerencsét az Interneten.

Számtalan olyan "internetes pénzkeresés" oldal található a világhálón, mely szinte napok alatt ígér könnyű meggazdagodást majdnem csak munka nélkül. Nos...szépen hangzik az tény, de általában ami túl jól cseng a fülnek az azért mindig gyanús...

Ez az oldal megpróbál reális képet adni az internetes pénzkeresés adta lehetőségekről és lehetőleg kerülni igyekszik a marketing szöveggel jól átitatott "gazdagodjunk meg hirtelen" mézesmadzagot. Aki komolyabb jövedelemre szeretne szert tenni, annak igenis ez internetes munka. Nem pottyan magától semmi az ölünkbe, meg kell érte dolgozni! A másik nagyon fontos (ha csak nem a legfontosabb) dolog a kitartás! Hiszen előfordulhatnak időszakok, mikor csináljuk és csináljuk, mégsem jön össze szinte semmi érdemlésre méltó. De aki nem adja fel az majd látni fogja munkáját siker koronázza! Idő közben pedig egyre csak tapasztalatot gyűjt és ezt nagyon meg kell becsülni! Ez is részsiker!

Ha már megvan az elhatározás ("Oké! Kezdjünk Bele!"), hamar követi az ismeretlentől való félelem érzése és "Hogyan kezdjek bele? Hogyan tovább?" kérdése, tehát az elbizonytalanodás és következményeképp az egész internetes pénzkeresés-di feladása... Ez az oldal ennek elkerülésében is segítséget nyújt, mégpedig úgy, hogy teljes leírást ad lépésről-lépésre, mégpedig legtöbb helyen VIDEÓS útmutatóval! Tehát a teljesen kezdők és idegen nyelvtudás hiányában szenvedők se keseredjenek el, minden a "szájukba lesz rágva"!

Első lépésben a legegyszerűbb és legkönnyebb lépésekkel kezdjük, mely még pénz befektetést sem igényel, így szerencsére a "gazdag leszel, csak előtte fizess be párezer forintot" c. humbugtól is megszabadulunk. Amit itt be kell fektetni az a saját időnk, aki pedig szerencsétlenségére (vagy szerencséjére) épp munkanélküli, annak abból úgy is van elég. Természetesen léteznek pénzbefektetést is igénylő internetes pénzkeresési lehetőségek, melyek nagy része csak átverés és amelyik pedig nem abban magas a rizikófaktor, bár némi tapasztalat után ez jelentősen le tud csökkenni.

Az általános bevezetés után pedig lépjünk bele az ismeretlenbe (már akinek az) és ismerkedjünk meg egy újfajta úgymond életmóddal, csöppenjünk bele az internetes pénzkeresés és munka rejtelmes világába...

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark

Internetes Pénzkeresés Internetes Leírások , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 1. október 22nd, 2009 16:30-nél | #1

  Szia!

  Elnézést kérünk, hogy ilyen elévült és időnként haszontalan oldalak is felkerülhetnek, dehát emberek vagyunk és amint meglátjuk, hogy tévedtünk azonnal lekerül a listáról. Sajnos mindenhatók nem vagyunk! Azért próbálunk olyan oldalakat feltenni, amelyek tényleg fizetnek, de időnként aközben válik csalóvá, hogy minket még kifizetett (lásd tuibux, buxwiz……stb.). Ez egy ilyen meló!!! De gondolom az már sokaknak feltűnt, hogy az oldalak amelyek itt megtalálhatóak megbízhatóak és ha mégsem akkor lekerülnek a listáról.
  Ja és a palmbux és a bux.gs egyenlőre még nem csaló oldalak! Viszont ha azok lennének, ill. ha mi is észrevesszük ezt, akkor töröljük.

  Köszönjük az észrevételt!

  Sok sikert!

  PTC

 2. Bognár Pongrácné
  november 9th, 2009 13:46-nél | #2

  Üdvözlet Mindenkinek!

  Szeretnék érdeklődni,hogy a palmbux miért tünt el a pénzemmel együtt?
  Tegnap óta nem jelenik meg az oldal nagy nehezen össze gyűjtütt dollárkámnak oda. Én most kezdtem és egyedül gyűjtögettem. Depacconál is van 4390EUR volt nincs most a palmbux valószínű,hogy abba hagyom mert mire elérem a kifizetési limitet mind meg szünnek.Üdvözlettel Bognárné

 3. november 9th, 2009 21:03-nél | #3

  Szia!
  Sajnos a Palm csaló lett, de ez már várható is volt..
  A Depacco meg nagy szélhámos…ahol nagy pénzeket ígérnek az is 99%, hogy kamu…mindig olvasunk utána az adott oldalnak és csak utána fektessünk bele energiát!

 4. február 4th, 2010 07:57-nél | #4

  @PTC erdekes ptc oldal

 5. Émi
  július 28th, 2010 10:47-nél | #5

  Sziasztok!

  A Palmbux nekem sem akaródzik fizetni.
  A megnyitott oldalak után hiába vagyok bejelentkezve és töltődik be a reklám oldal nem hajlandó fizetni utána.

  Ha jót akartok kerüljétek, mert nem megbízható!

 6. július 28th, 2010 17:41-nél | #6

  Szia Émi!

  A palmbux rendesen működik. Valami porbléma volt és ebből kifolyólag nem íródtak jóvá a klikkek, de most már ez megoldódott!

  További jó munkát!

  Üdv.
  PTC

 7. Gróf Honória
  augusztus 30th, 2010 12:46-nél | #7

  Eddig nem volt problémám azzal, hogy mobil internetem, azaz változó IP címem van. A TWITBUX -ba regisztráltam, a következő belépésemet el is fogadta, azután ki is léptetett azzal, hogy “kilépett, mert megváltozott az IP címe. Tudnak rávalami megoldást, vagy ez több javasolt oldalon is előfordulhat.
  Az i4ptc.com regisztráció ajánlólink megküldése után sem enged belépni, “nincs fiókja” megejgyzéssel. Kérem segítségüket. Nagyon megbízom az oldalban, sokat tanultam belőle, de egyre többször találkozom regisztrációs vagy belépési problémával.
  Előre ia köszönöm.

 8. szeptember 11th, 2010 09:03-nél | #8

  Szia Gróf Honória!

  Nos, a mobilinternettel az a probléma, hogy mindig új ip-t kreál. Tehát ezzel nem lehet mit kezdeni. Egyébként mi is mobil internettel dolgozunk legtöbbet és még eddig nem tapasztaltam gondot a ptc-k terén, bár mindig vannak érdekes esetek. Engem pl. kidobott buxp:) de vajon miért, ha megpukkadok sem értem. Épp a premium vásárláson gondolkodtam, de jó, hogy nem fektettem ki a pénzem:)

  Helló!
  fega

 1. Még nincsenek visszakövetések