PTC Oldalak

február 13th, 2016


Ahogy azt már az Internetes Pénzkeresés oldal bevezetőjében elmondtuk az alábbi legjobb PTC oldalak állapotai gyakori rendszerességgel ellenőrzöttek és frissítettek:
(Jelmagyarázat és egyéb információk ALUL!)

ClixSense Az Oldal NEM Link Exchange és Surf JellegűAz Oldal NEM PTS JellegűAz Oldal NEM PTR JellegűAz Oldal PTC Jellegű ClixSense Regisztráció Videón Lépésről-LépésreKifizetési Bizonyíték PTC Oldal Kifizetése Folyamatos!
clixsense gpt468x60a PTC Oldalak
Tagság Saját Klikk Ref Klikk Kifizetés Kifizetésidő Klikkek Fizetésmód
A PTC Oldal Tagság vagy Számla Típusa Egy Saját Klikk Ennyit Ér a PTC Oldalon Egy Referált Klikk Ennyit Ér a PTC Oldalon A PTC Oldal Minimum Kikérhető Összege Kifizetési Idő a Minimum Öszeg Elérésekor Maximum Kattintások Naponta a PTC Oldalon Amire Kifizeti a Pénzt a PTC Oldal
Standard 0.01$ 20% 8$ minden hétfőn 20-25 AlertPayPayPal
Prémium 0.01$ 40% + 6$ minden hétfőn 20-35

..............................................................................................................................................................

..............................................................................................................................................................

A részletes magyarázat a PTC oldalak fejlécénél és a táblázaton belül elhelyezkedő jelekről és ikonokról:

PTC oldalak fejrészének jelölései
Clixsense A PTC oldal neve. Rákattintva bővebb információt olvashatunk és megtekinthetjük a regisztrációs videót, valamint ugyancsak végignézhetjük a kattintási folyamatot szintén videón (főleg a kezdők részére).
Az Oldal Link Exchange és Surf Jellegű A PTC oldal (manual vagy auto) "Surf", illetve "Link Exchange" (linkcsere) jellegű, vagyis többek között reklámozásra is tökéletes (általában nem fizetnek érte, vagy nagyon keveset).
Az Oldal PTS Jellegű A PTC oldal PTS (Paid To Signup) jellegű, tehát az adott oldalakon teljesített sikeres regisztrációk után fizetnek (általában nagyobb öszeget, mivel időigényesebb a művelet).
Az Oldal PTR Jellegű A PTC oldal PTR (Paid To Read) jellegű, tehát levélben küldik a reklámokat, melyekért fizetnek (többnyire itt is többet, mint sima klikkelésre, de kevesebbet, mint regisztrációkra). Ugyanezzel a szimbólummal jelöljük az olyan oldalakat, melyeknél a klikkelés előtt el kell olvasni egy néhány másodperces szöveget is.
Az Oldal PTC Jellegű A PTC oldal PTC (Paid To Click) jellegű, vagyis hagyományos "ész nélkül" reklámra klikkelős, legtöbb helyen visszaszámlálóval és ellenörzőkattintásokkal bebiztosítva (általában ezért jár a legkevesebb pénz).

Regisztrációs Videó Lépésről-Lépésre

Az adott PTC oldalról a regisztrációs videó megtekintése és egyéb hasznos információk és videók.
Kifizetés Bizonyíték Bizonyító kép/fénykép az adott PTC oldal kifizetésével kapcsolatban.

Kifizetés Folyamatos!

A PTC oldalak állapotjelzője: "Minden rendben van, a PTC oldal él. Folyamatos a kifizetés!"
A PTC Oldal Megbízhatónak Tűnik! A PTC oldalak állapotjelzője: "A PTC oldal viszonylag új és megbízhatónak tűnik"

Nincs Kifizetés!

A PTC oldalak állapotjelzője: "A PTC oldal nem elérhető és/vagy nem él. Nincs kifizetés!"

Kifizetés Szünetel!

A PTC oldalak állapotjelzője: "A PTC oldal elérhető, esetleg pillanatnyilag nem elérhető. A kifizetés szünetel!"
PTC oldalak táblázaton belüli jelölései
A PTC Oldal Tagság vagy Számla Típusa Az adott PTC oldalon lévő tagságunk szerint csoportosított jellemzők. Rögtön regisztráció után általában általános (Standard) tagok leszünk és bizonyos havi/éves díj befizetése után léphetünk feljebb prémium (Premium), esetleg további (Silver/Golden/Platinum stb.) tagságba, valamilyen előnyöket élvezve. Jellemzően kattintások után több pénzt és több reklámot kapunk, illetve egyéb jogosultságokat. (Azonban sok PTC oldalnál vigyázni kell, mert csalhatnak és visszaélhetnek!)
Egy Saját Klikk Ennyit Ér a PTC Oldalon Az adott PTC oldalon beregisztrált felhasználó minden egyes reklámra való kattintásért kapott pénzösszeg, melyet általában dollárcentben (a dollár 100-ad részében) adnak meg. Sok esetben néha felugró ablakokban kérdésekre kell válaszolni, hogy kiszűrjék az automata kattintó programokat és meggyőződjenek, valóban emberek nézik a hirdetéseket.
Egy Referált Klikk Ennyit Ér a PTC Oldalon Az általunk az adott PTC oldalba beajánlott tagok után kapható részesedés, melynek több és sokféle feltétele is lehet!
A PTC Oldal Minimum Kikérhető Összege Az adott PTC oldal minimum pénzkifizetése, ami annyit jelent, hogy miután elérjük az adott minimumösszeget, akkor jóváírhatjuk az internetes számlánkon (AlertPAY, PayPal, vagy csekk), melyet aztán természetesen megkapunk. Ezek általában egész dollárértékek szoktak lenni.
Kifizetési Idő a Minimum Öszeg Elérésekor Az adott PTC oldal kifizetési ideje, ami akkor történik meg ha elértük a minimum pénzkifizetési összeget. Általánosságban ez azonnal, esetlegesen pár napos átfutással meg szokott történni.
Maximum Kattintások Naponta a PTC Oldalon Az adott PTC oldalak megszabott napi maximális reklámmegjelenítése és így azokra való kattintása regisztrált felhasználónként. Ezt túllépve azon a napon többet nem tudunk reklámra klikkelni a PTC (Bux) oldalon. Természetesen a többin tudunk.
Amire Kifizeti a Pénzt a PTC Oldal A PTC oldalak kifizetési módja, tehát melyik online internetes számlánkra történik az utalás minimum összeg elérése esetén. Leggyakrabban ez az AlertPAY, PayPal, esetleg csekken keresztül.
Csekk Csekkes kifizetés. Viszonylag ritkábban alkalmazott fizetési forma. Sajnos általában kezelési költséget számolnak fel rá (átváltáskor is).
AlertPay Az egyik leggyakrabban használt online internetes számlatípus, melyet jellemzően a PTC (Bux) oldalak támogatnak. Erről részletes videós útmutatások is elérhetők az AlertPAY oldalon keresztül.
PayPal Szintén gyakran használt online internetes számlatípus, részletes videós útmutatások a PayPal oldal alatt.
Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
 1. február 5th, 2010 20:32-nél | #1

  jah és a ptc wallet meg a ptc biz
  pls írjatok vissza :)

 2. február 6th, 2010 20:54-nél | #2

  Szia Attila!
  Elnézést a megkésett válaszért, néha véletlen kimaradhat néhány hozzászólás, mert sajnos sok kéretlen is érkezik és így könnyen közéjük keveredhet a rendes is….
  Sok PTC oldal megtiltja azt is, hogy 1 háztartásból többen is klikkeljenek, függetlenül attól, hogy külön IP címről megy…a feltételeket mindig az adott PTC oldal felhasználási feltételei között (általában TOS, vagy Conditions-ként jelölik) lehet megtalálni. Használjuk pl. a “translate.google.hu” fordító oldalt, ha nem tudunk angolul (bár sokszor ez sem tökéletes és eléggé gépies). Tényleg érdemes legalább 1szer átolvasni és ügyelni a leírtakra. Néhány PTC oldal esetén leírtuk a fontosabb szabályokat (kék videó szimbólummal jelzett PTC-k esetén). De egyenesen öngyilkosság minden PTC oldalról videós leírást készíteni, mert a következő pillanatban akár meg is szűnhetnek és akkor potyára ment a sok munka….

 3. február 7th, 2010 20:00-nél | #3

  Szia Gerion!
  A fine ptc, rich ptc oldalak szerintünk nem fizetnek, illetve nem érdemes velük foglalkozni (aránytalan amit ajánlanak fizetségként). Az RBclicks fizet, a Onebux viszont standard tagoknak PayPal-ra a kikért összeg 50%-át, AlerPay-re pedig 60%-át vonja le. Így mindenki maga döntse el megéri-e velük foglalkozni.

 4. február 7th, 2010 20:04-nél | #4

  A ptc wallet és ptc biz tudomásunk szerint nem fizet…

 5. február 7th, 2010 20:46-nél | #5

  Szia Ákos!
  Olvasd el a “TheClickers” oldalunk erre vonatkozó hozzászólását, az segítséget nyújthat.

 6. Pityesz
  február 16th, 2010 11:38-nél | #6

  Sziasztok!

  Most találtam erre az oldalra.
  Azt szűrtem le, hogy havi néhány dollárt lehet keresni,
  amit tényleg ki is fizetnek.
  Ezek szerint hiába regeltem erre az oldalra:

  bestdollarclicks.com

  Hiába “gyűjtöttem” pár nap alatt 160 dollárt (1000 a min. kifizetés)
  soha nem kapom majd meg a “pénzem” ?

  Üdv:
  Pityesz

 7. Pityesz
  február 16th, 2010 12:15-nél | #7

  Miért töröltétek a kérdésemet?

  :(

 8. február 16th, 2010 12:30-nél | #8

  Szia Pityesz!
  A kérdéseket megjelenítés előtt moderáljuk, mert ha nem ezt tennénk, akkor totális káosz lenne itt kb. 2 nap alatt…mindenki elárasztaná az oldalt a saját reklámjaival…nem ez a cél. Aki mégis reklám jellegű dolgokat írna be, annak hozzászólását vagy nem jelenítjük meg, vagy a körülményekhez képest a lehető legkisebb változtatással módosítjuk és igyekszünk megtartani a (lehetőleg) mindenki számára hasznos információkat. (Utólag is elnézést a módosításért, de sajnos ez másképp nem megoldható!)
  Ennek érdekében az eredeti referált linkedet is módosítottuk és itt a hozzászólás mondanivalója pedig annyi, hogy a kattintásonként 10-20 dollárcentnél többet ígérő PTC oldalak szinte biztos, hogy csalók és nem fognak fizetni, hiszen hol érné ez meg a hirdetőknek és magának PTC oldalnak!

 9. Pöne
  február 18th, 2010 15:27-nél | #9

  Sziasztok.

  Nem tudjátok véletlenül h mi történt az Upbux oldallal??

 10. február 19th, 2010 00:11-nél | #10

  Szia Pöne!
  Az UpBux-nak állítólag likviditási problémái vannak és “bennragadt” a pénze a PayPal-on….vagy ez is csak 1 jó ürügy, hogy ne fizessen és lelépjen a pénzzel, vagyis csaló legyen…

 11. Feri
  március 7th, 2010 12:57-nél | #11

  Sziasztok!

  Először is azt szeretném mondani h nagyon jó lett az oldal!
  Regisztráltam is egy pár PTC-re és ki is fizetett eddig mind.
  De lenne egy kérdésem, hogy a bux.io-ra nemrég találtam rá és csak 4 hírdetést engedett megnézni és utánna nem adott többet. Ez miért van?

 12. március 9th, 2010 22:49-nél | #12

  Szia Feri!
  Sajnos elég macerás tesztelgetni a PTC oldalakat és sokszor elkedvteleníti az embert mikor kikérés előtt csak úgy megszűnik az oldal, illetve oldalak…de a PTC-k világa már csak ilyen :)
  A reklámok mennyisége általában a reklámozók befizetéseitől függ és magától a PTC oldaltól is, hogy mennyire új és mennyire “tőkeképes”. Attól is függ milyen típusú egy oldal…pl. véletlenszerűen adja-e a reklámokat, vagy naponta bizonyos menyiségűt kb egy időben, stb.

 13. Pöne
  március 17th, 2010 12:12-nél | #13

  Sziasztok. Tanácsot szerenék kérni. Nem tudok dönteni abban h vegyek a premium csomagot az omnibux oldalon. Kifizet? Elég jó ajánlat van ami megérné. Help:)

 14. Feri
  március 21st, 2010 15:29-nél | #14

  Helló!
  Van egy kis problémám! A gagabux nem fizetett ki pedig már 2 hete kikértem és azt írta h kifizetett. :/

 15. pamorino
  március 21st, 2010 22:59-nél | #15

  Hat, draga Fega, egesz este kattintgattam, s sokra nem mentem.
  Mondj valami jot. A szemem esik ki, a fejem zug.
  Szeretettel udvozollek, Edit

 16. március 29th, 2010 22:29-nél | #16

  Szia Pöne!
  A prémium tagságokkal tessék vigyázni! Maximum a biztos oldalaknál szabad prémium-ot venni, de ott is jól át kell gondolni!

 17. március 30th, 2010 09:05-nél | #17

  Draga Edit!

  Ha az oldalunkon található ptc-ket klikkelted, akkor valamire biztos jutottál, mert akkor mi sem csinálnánk és az én szememet sem rongálnám feleslegesen. Tehát be kell látni végre, nem lehet egy nap alatt százezreket keresni ezzel a munkával, legalábbis premium tagság nélkül nem, de ugye az meg kétes, hogy visszajön-e a befektetett pénz. Nekem több mint 3 évembe került mire, valamire való összegeket sikerült kihoznom ebből az elfoglaltságból, de azért készítettük ezt az oldalt, hogy mi magyarok, ebben az amúgy is nehéz helyzetben legalább a legbiztosabb ptc-ket klikkeljük és ne kelljen még azt is mindenkinek egyenként kiválogatnia. Nem beszélve arról, hogy mindenkinek próbálunk segíteni, hogy könnyebben boldoguljon. Nekem régen senki sem segített, mindenhol csak átvertek és főleg ezért is alakítottuk ki úgy ezt az oldalt, hogy még egyszer ilyen ne forduljon elő, de a ptc oldalakat nem tudjuk befolyásolni, amelyik nem fizet, az senkinek sem fizet.

  Szeretettel Fega!

  Sok sikert!

 18. március 30th, 2010 09:22-nél | #18

  Szia Feri!

  A gagabux-on nézd meg, hogy melyik e-mail címed került a paypal, vagy alerpay-hez, mert lehet, hogy azt mentette el, amelyikkel beregisztráltál és csak át kell írnod. Ha nem így történt, akkor nem tudom mi lehet, mert nekünk 1-2 nap alatt megérkezett.

  Írj, hogy sikerüt-e!

  Üdv.
  PTC

 19. LesPaul
  április 1st, 2010 19:56-nél | #19

  Sziasztok. Mostanában kezdeném ezt az egész PTC dolgot, . Érdekelne bárki hozzászólása, hogy mi a vélemény pl a GeoString-ről vagy a Buxify-ről. Vagy esetleg szivesen fogadnám olyan oldalak nevét, cimét amire érdemes időt szánni mind kattintás, mind kifizetés terén.
  Előre is kössz, ja és nagyon baró az oldal, grat hozzá.
  LesPaul

 20. Zsoltika
  április 2nd, 2010 12:11-nél | #20

  Hello!
  Oldalakról érdeklődnék, hogy érdemes-e foglalkozni velük?
  Billionaireptc, treefrogclicks, surfptc, indoclix, buxinc

 21. április 7th, 2010 10:53-nél | #21

  Kedves Zsoltika!

  Az első és az utolsó ptc a felsorolásodból nagy valószínűséggel nem fizet (billionaireptc,buxinc). A maradék három oldalhoz még nem volt szerencsém.

  Jó munkát!

  Üdv.
  PTC

 22. április 12th, 2010 00:36-nél | #22

  Szia LesPaul!
  Nagyon nehéz mostanában nyomon követni a PTC oldalakat, gyakorlatilag egyik napról a másikra születnek meg és tűnnek el. Mi megpróbáljuk szelektálni őket, de még így is sokszor alul maradunk :(

 23. Marcsi
  április 13th, 2010 14:19-nél | #23

  Sziasztok !
  Tudnátok nekem segíteni az Olebux-szal kapcsolatban. Már régen elértem a kifiz. minimumot, de nem tudom kikérni, mivel kéri a cash.out. PIN -t, amit regisztráláskor kellett megadni. Hiába írom be, mindig visszadobja, hogy téves. Próbálkoztam “Support”-ot írni, de csak a szokásos email jött meg,hogy megkapták levelemet és rövid időn belül megkeresnek, ami persze soha nem történt meg.
  Mit javasoltok, mit lehet ilyenkor tenni, érdemes tovább kattolni, ha úgysem tudom kikérni ?
  Ha van valami jó tippetek szívesen várom.
  Üdvözlettel: Marcsi

 24. Marcsi
  április 13th, 2010 17:22-nél | #24

  Kérdésem sajnos azt hiszem tárgytalan.
  Egy másik listán ugyanis megtaláltam, hogy az Olebebux is scam lett!
  Sajnos.
  Üdv.

 25. április 14th, 2010 19:03-nél | #25

  Szia Marcsi!
  Ez sajnos nem meglepő…ilyen a PTC-k világa :(

 26. Bank
  április 15th, 2010 17:58-nél | #26

  Moneybooker-re fizeto ptc-s oldalak leteznek :) ? Ha igen melyek lennenek azok?

 27. május 18th, 2010 20:24-nél | #27

  Szia Bank!
  Ez még annyira nem jellemző, egyelőre nem tudunk releváns listát adni :(

Hozzászólás oldalakhoz
Hozzászólások lezárva