Bux.gs – PTC Oldal

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel a Bux.gs, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

A Bux.gs bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik. Ők befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik bannerjüket, melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így a Bux.gs oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk a Bux.gs oldalán.

Maga a Bux.gs 2008 október óta futó oldal, valószínű portugál indíttatású PTC oldal. Folyamatosan gyűjti a reklámozókat és az ügyfeleket (több mint 100 000 felhasználó és 53 000$ körüli kifizetés). Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy kattintás ennyit ér: 0,01$
Minimum pénzkifizetés: 9$
Pénzkifizetés ideje: 2 napon belül
Maximum klikkelés naponta: 4-6 reklám
Pénzkifizetés módja: PayPal, AlertPAY
Egyéb megjegyzés: Csak 1 Bux.gs számlát nyithatunk, a csalásokat ellenőrzik és szükség esetén törölnek! Viszont 1 háztartáson belül többen is regisztrálhatnak, persze külön számítógépről és különböző IP címről.
  AlertPay esetén 10%-ot, PayPal esetén 3% kezelési költséget számítanak fel kikéréskor

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. (A Yahoo Mail-ről mostanság lehetett hallani kellemetlen "phishing" történeteket, így talán a gmail jobb választásnak tűnhet, bár valaki meg azt tanácsolja ingyenes levélszolgáltatót ne használjunk. Ki ahogy dönt...) Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail címünk a regisztrációkor megadott címmel, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.) Ha több PTC oldalon is regisztrálunk, akkor lehetőleg NE ugyanazt a jelszót adjuk meg, ha már a felhasználónév ugyanaz!

A Bux.gs regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a lentebb lévő bemutató videót. A hivatalos regisztrációt kezdjük meg EZEN a linken. A videó során majd jelezni fogjuk az úgynevezett "követőkód"-ot, melyet a megfelelő mezőbe írva (illetve változatlanul bennhagyva) meg fog jelenni a mi PTC oldalaink alatt a regisztrálónak a felhasználó neve és így mi tudni fogjuk, hogy ki regisztrált "alánk". Utána érdemes ezen oldal jobb sávjában található "Feliratkozás hírlevélre és Tippekre!" résznél úgy feliratkozni, hogy  kitöltjük a "Keresztnév vagy Becenév" mezőt, az "Email" mezőt, majd bepipálva hagyjuk legalább a "PTC hírek" kockát és ami nagyon fontos, az alatta lévő "Felhasználónév" mezőbe írjuk be a PTC oldalakon használt felhasználó azonosítót. Ez alapján mi már le fogjuk tudni ellenőrizni ki használt "követőkód"-ot és ki nem. Aki kihagyja a követőkódot, annak NEM lesz lehetősége később módosítani! Felhívjuk a figyelmet, hogy nem SPAM-elés a cél, de aki ettől fél, az hozzon létre 1 külön e-mail címet, melyet majd figyelni fog és azt írja be a mezőbe.

Hogy milyen előnyökkel jár ha valaki a követőkódunkat használja?

 • Értesítést adunk rögtön, ha valamelyik PTC oldal nem fizet, szünetel, leáll stb., megkímélve ezzel a további felesleges munkát.
 • Értesítést adunk rögtön ha egy új megbízható PTC oldal jelenik meg, mellyel további dollárokat gyűjthetünk.
 • Segítséget adunk, ha valahol valaki megakadt a lehető legrövidebb időn belül.
 • Tippeket és tanácsokat adunk, milyen módszerekkel lehet hatékonyabban pénzt keresni a PTC oldalakon (persze nem csalásra gondolunk!)
 • Később bemutatjuk, hogy még milyen egyéb plusz lehetőségekkel lehet többet keresni és mire kell figyelni, különben akár mindent elveszíthetünk! (Hogy bizonyítsuk állításainkat EZEN a videón megtekinthetők a fent felsorolt oldalakból egy kis ízelítő)
 • Részvételi lehetőség a későbbi pénzkeresési játékokban, megfelelő jelentkezői létszám esetén pénzjutalmat sorsolnánk ki. (Természetesen ebben a sorsolásban CSAK az vehet részt, aki a követőkódunkat használja és/vagy az adott linkeken keresztül regisztrál, valamint jelentősen befolyásolja majd a nyerési esélyt az, hogy ki mennyit klikkel. Veszteni való NINCS, a részletekről majd hamarosan tájékoztatunk mindenkit...)
 • Mi is megóvjuk magunkat azoktól, akik csak szórakozásból jelentkeznek hírlevelünkre és spamelnek.

Tehát következzen a Bux.gs regisztráció videó  (Figyelem a beírt adatok legtöbb helyen nem valósak, vagy ha igen akkor eltakartuk őket, a cél az egyszerűbb megértés!)

 

 

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is láthatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve. Ennek részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:

 

  

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt, vagy felette vagyunk és szeretnénk elindítani a kifizetést az AlertPAY-es, vagy PayPal-os számlánkra, akkor a következők szerint kell eljárni, ahogy az a videón is látható:

 

VIDEO3

 

Nincs már más teendőnk, mint várni a felgyülemlő pénzt az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkon és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...
Ha az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkra kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt az AlertPAY-ről (PayPal-ról) a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a "veszteségünk", míg a másik esetben 26% !)

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap klikkelésen és hirdető regisztrációkon kívül vannak egyéb lehetőségek, melyekkel több pénzt kereshetünk. Ezeket az információkat csak azoknak adjuk ki, akik a  fent említett követőkódot használták és a hírlevelünkre jelentkeztek, szintén a fent leírtak alapján...

 

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
 1. pensacola
  szeptember 25th, 2009 17:43-nél | #1

  VIDEO3 nincs ?

 2. szeptember 26th, 2009 14:30-nél | #2

  Videó lesz, csak el vagyunk havazva, de amint elkészül úgyis felrakjuk…

 3. venom6
  november 14th, 2009 17:51-nél | #3

  Roppant érdekes, hogy ma mikor beléptem egy fehér oldalon egy “You’re banned” felirat köszöntött. Igazából súroltam már a 2$-os határt, lehetséges, hogy ezért bannoltak, nehogy fizetni kelljen. Mondjam, hogy SCAM oldal? Érdemes volt belefektetni azt a sok időt :(

 4. venom6
  november 14th, 2009 18:27-nél | #4

  @venom6
  Elnézést, csak most néztem, hogy 9$-nál van kifizetés standard tagoknak.
  Mindenesetre itt nem regisztrálok többet!

 5. november 15th, 2009 19:01-nél | #5

  Igen, sajnos 9$ a kifizetés a Bux.gs-en standardoknak…ez nagyon magas. Nekünk még az furcsa, hogy ez már a 2. PTC oldal, ahonnan kitiltanak. Biztos nem használtál valamilyen “tiltott” segédprogramot, vagy több számlát is nyitottál? :) Ilyenkor kegyetlenül kitiltanak…

 6. venom6
  december 6th, 2009 14:27-nél | #6

  Csaló programokat nem használok. Szerencsére van még pár oldal ahol működik a dolog és már már elértem a min kifizetést. Szerintetek kérjem ki a pénzt amint engedni? Valaki mondta, hogy kockázatos várni, hogy pl 3 dollárod legyen, mert megszűnhet az oldal :D

 7. december 10th, 2009 23:05-nél | #7

  Bizony, az a biztos ami már a PayPal/AlertPay számlán van…ahogy ki lehet kérni egyből ki is kell! Kvázi alapszabály!

 8. Feri23
  április 18th, 2010 00:32-nél | #8

  You have not clicked any ads yesterday, so you will not be credited for your referrals’ clicks today.

  Ezt írja tudom,hogy mit jelent de mégis mikor kell klikkelnem és mikor a meghívottaimnak?

 9. április 22nd, 2010 21:54-nél | #9

  Szia Feri!
  Neked kvázi minden nap kell, hogy minden nap megkapd a referáltak után járó pénzt.

 10. Roló
  május 14th, 2010 01:45-nél | #10

  Sziasztok!

  Véletlenül nem scam az oldal?
  “You have not clicked any ads yesterday, so you will not be credited for your referrals’ clicks today.”

  Pedig leklikkelem az összes linket minden nap, 2 haverom regisztrált alám, és emiatt nem kapok utánuk egy vasat sem.
  Nem tudjátok hol tudnék ez ügyben reklamálni?

 11. május 25th, 2010 08:19-nél | #11

  Kedves Roló!

  A bux.gs oldal a mi tapasztalatunk szerint scam! Sokáig jól üzemelt, rendszeresen fizetett, de ez már a múlté. Törekszünk a ténylegesen fizető oldalakat kitenni a listába és ami nem fizet, azt mihamarabb eltávolítani.

  Jó munkát!

  Üdv.
  PTC

 1. Még nincsenek visszakövetések