ClixSense – PTC Oldal

augusztus 6th, 2009

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel a ClixSense, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

A ClixSense bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik. Ők befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik bannerjüket, melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így a ClixSense oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk az ClixSense oldalán.

Maga a ClixSense amerikai cég Tennesee államból, 2007  óta gyűjti a reklámozókat és ügyfeleket. Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy kattintás ennyit ér: 0,01$ minimum
Minimum pénzkifizetés: 10$
Pénzkifizetés ideje: Havonta, ha eléri a minimum összeget 10-éig (a kifizetés folyamatos, nem kell kikérni)
Maximum klikkelés naponta: Amennyit a hirdetők feltöltenek
Pénzkifizetés módja: Csak csekken
Egyéb megjegyzés: Kezelési költségként 3$ levonnak csekkenként
  A szabályzat tiltja 1 háztartáson belüli több regisztrációt

A ritka pillanatok egyike, mikor a ClixSense 10db hirdetése közül az első 0,1$-os (10 centes), a második 0,05$-os (5 centes) és a többi 1 centes hirdetéseket adott, az alatta lévő képen pedig egy ütős 0,25$-os reklámot sikerült leklikkelni!!! Később megint 11 reklámot raktak be!

clixsense record ClixSense  PTC Oldal

 clixsense record2 ClixSense  PTC Oldal

ClixSense Klikk Rekord

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. (A Yahoo Mail-ről mostanság lehetett hallani kellemetlen "phishing" történeteket, így talán a gmail jobb választásnak tűnhet, bár valaki meg azt tanácsolja ingyenes levélszolgáltatót ne használjunk. Ki ahogy dönt...) Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail címünk a regisztrációkor megadott címmel, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.) Ha több PTC oldalon is regisztrálunk, akkor lehetőleg NE ugyanazt a jelszót adjuk meg, ha már a felhasználónév ugyanaz!

A ClixSense regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a lentebb lévő bemutató videót. A hivatalos regisztrációt kezdjük meg EZEN a linken. A videó során majd jelezni fogjuk az úgynevezett "követőkód"-ot, melyet a megfelelő mezőbe írva (illetve változatlanul bennhagyva) meg fog jelenni a mi PTC oldalaink alatt a regisztrálónak a felhasználó neve és így mi tudni fogjuk, hogy ki regisztrált "alánk". Utána érdemes ezen oldal jobb sávjában található "Feliratkozás hírlevélre és Tippekre!" résznél úgy feliratkozni, hogy  kitöltjük a "Keresztnév vagy Becenév" mezőt, az "Email" mezőt, majd bepipálva hagyjuk legalább a "PTC hírek" kockát és ami nagyon fontos, az alatta lévő "Felhasználónév" mezőbe írjuk be a PTC oldalakon használt felhasználó azonosítót. Ez alapján mi már le fogjuk tudni ellenőrizni ki használt "követőkód"-ot és ki nem. Aki kihagyja a követőkódot, annak NEM lesz lehetősége később módosítani! Felhívjuk a figyelmet, hogy nem SPAM-elés a cél, de aki ettől fél, az hozzon létre 1 külön e-mail címet, melyet majd figyelni fog és azt írja be a mezőbe.

Hogy milyen előnyökkel jár ha valaki a követőkódunkat használja?

 • Értesítést adunk rögtön, ha valamelyik PTC oldal nem fizet, szünetel, leáll stb., megkímélve ezzel a további felesleges munkát.
 • Értesítést adunk rögtön ha egy új megbízható PTC oldal jelenik meg, mellyel további dollárokat gyűjthetünk.
 • Megmutatjuk éppen milyen PTC oldalakat tesztelünk.
 • Segítséget adunk, ha valahol valaki megakadt a lehető legrövidebb időn belül.
 • Tippeket és tanácsokat adunk milyen módszerekkel lehet hatékonyabban pénzt keresni a PTC oldalakon (persze nem csalásra gondolunk!)
 • Később bemutatjuk, hogy még milyen egyéb plusz lehetőségekkel lehet többet keresni és mire kell figyelni, különben akár mindent elveszíthetünk! (Hogy bizonyítsuk állításainkat EZEN a videón megtekinthetők a fent felsorolt oldalakból egy kis ízelítő)
 • Részvételi lehetőség a későbbi pénzkeresési játékokban, megfelelő jelentkezői létszám esetén pénzjutalmat sorsolnánk ki. (Természetesen ebben a sorsolásban CSAK az vehet részt, aki a követőkódunkat használja és/vagy az adott linkeken keresztül regisztrál, valamint jelentősen befolyásolja majd a nyerési esélyt az, hogy ki mennyit klikkel. Veszteni való NINCS, a részletekről majd hamarosan tájékoztatunk mindenkit...)
 • Mi is megóvjuk magunkat azoktól akik csak szórakozásból jelentkeznek hírlevelünkre és spamelnek.

Nagyon ügyeljünk a helyes lakcím és a többi adat megadására, mivel a csekket ezek szerint küldik! Tehát következzen a ClixSense regisztráció videó  (Figyelem a beírt adatok legtöbb helyen nem valósak, vagy ha igen akkor eltakartuk őket, a cél az egyszerűbb megértés!)

 

 

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is állhatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve. Érdemes folyamatosan frissítenünk a reklám oldalt naponta. A klikkelés részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:

 

 

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt, automatikusan küldik a csekket a regisztrációkor megadott címre. A minimum kikérési összeget bármikor módosíthatjuk 10-20-50-100-250-500$-ra. Nyílván ha magasabbra emeljük az összeget akkor a 3$ kezelési költség jobban eloszlik, viszont nő a rizikó, hogy többet vesztünk, ha esetleg az oldal megszűnne, bár a ClixSense már évek óta működik. A kikérési összeget átállítását is bemutatjuk a következő videón:

 

 

Nincs már más teendőnk, mint várni a csekket és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...Már említettük, sajnos levonnak 2,15$ - 3$ kezelési költséget minden kikérésnél. Ha megérkezik a csekk, akkor azt be kell váltanunk: ezt sem mindegy hol tesszük! Nos, eddig egy csekket az OTP-nél váltottunk be, ahol levontak még ebből is egy kisebb összeget, de találtunk egy jobb bankot, mely nem! Erről részletesen a "PTC Tippek" menüpontban írtunk, ehhez viszont csak a hírlevelesek jutatnak hozzá!

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk és ne regisztráljunk egy gépen (egy IP alatt, főleg osztott hálózatban) több felhasználónévvel, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk! Higgyük el ők sem buták és képesek kiszűrni a szabálytalanságokat!

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap klikkelésen és hirdető regisztrációkon kívül vannak egyéb lehetőségek, melyekkel több pénzt kereshetünk. Ezeket az információkat csak azoknak adjuk ki, akik a  fent említett követőkódot használták és a hírlevelünkre jelentkeztek, szintén a fent leírtak alapján...

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
Hozzászólások lezárva