HunBux – PTC oldal

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel a HunBux, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

A HunBux bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik. Ők befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik bannerjüket, melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így a HunBux oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk a HunBux oldalán.

Maga a HunBux 2009 július óta futó magyar származású oldal, és folyamatosan gyűjti a reklámozókat és az ügyfeleket (eddig megbízhatónak bizonyult az oldal - tagok száma: ~1100 fő körül mozog - eddig kifizetett összeg: 30-40$ körüli). Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy Standard Kattintás Ennyit ér: $0.003
A Referrált Standard Klikkelése: $0.0015
Minimum Standard Pénzkifizetés: $2
Standard Pénzkifizetés Ideje: 3-7 nap
Maximum Standard Klikkelés Naponta: 5-10
Egy Prémium Kattintás Ennyit ér: $0.007
A Referrált Prémium Klikkelése: $0.0025
Minimum Prémium Pénzkifizetés: $2
Prémium Kifizetés Ideje: 3-7 nap
Maximum Prémium Klikkelés Naponta: 5-10
Pénzkifizetés módja: AlertPAY PayPal
Egyéb megjegyzés: A hunbux.eu csaló weboldalakat nem hirdet! Ha ilyenről szerzünk tudomást a SCAM hirdetőt azonnal törölik!
Direkt referrenseid látogatásai utáni jutalékot, csak az első 100 kattintásod után számolja neked a rendszer!
Ha egy adott napon nem látogatod meg az oldal hirdetéseit, akkor az aznapi jutalékod referrenseid után nem kapod meg!

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. (A Yahoo Mail-ről mostanság lehetett hallani kellemetlen "phishing" történeteket, így talán a gmail jobb választásnak tűnhet, bár valaki meg azt tanácsolja ingyenes levélszolgáltatót ne használjunk. Ki ahogy dönt...) Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail címünk a regisztrációkor megadott címmel, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.) Ha több PTC oldalon is regisztrálunk, akkor lehetőleg NE ugyanazt a jelszót adjuk meg, ha már a felhasználónév ugyanaz!

A HunBux regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a lentebb lévő bemutató videót. A hivatalos regisztrációt kezdjük meg EZEN a linken. Ha az előbbi linken keresztül regisztrálunk ÉS a videó során használt követőkódot alkalmazzuk, akkor a regisztrálónak a felhasználó neve nálunk meg fog jelenni és így mi tudni fogjuk, hogy ki regisztrált "alánk". Regisztráció után érdemes ezen oldal jobb sávjában található "Feliratkozás hírlevélre és Tippekre!" résznél úgy feliratkozni, hogy kitöltjük a "Keresztnév vagy Becenév" mezőt, az "Email" mezőt, majd bepipálva hagyjuk legalább a "PTC hírek" kockát és ami nagyon fontos, az alatta lévő "Felhasználónév" mezőbe írjuk be a PTC oldalakon használt felhasználó azonosítót. Ez alapján mi már le fogjuk tudni ellenőrizni ki regisztrált az említett linken és ki nem. Aki kihagyja ezt a lépést, annak NEM lesz lehetősége később módosítani! Felhívjuk a figyelmet, hogy nem SPAM-elés a cél, de aki ettől fél, az hozzon létre 1 külön e-mail címet, melyet majd figyelni fog és azt írja be a mezőbe.

Hogy milyen előnyökkel jár ha valaki a követőkódunkat használja?

 • Értesítést adunk rögtön, ha valamelyik PTC oldal nem fizet, szünetel, leáll stb., megkímélve ezzel a további felesleges munkát.
 • Értesítést adunk rögtön ha egy új megbízható PTC oldal jelenik meg, mellyel további dollárokat gyűjthetünk.
 • Megmutatjuk éppen milyen PTC oldalakat tesztelünk.
 • Segítséget adunk, ha valahol valaki megakadt a lehető legrövidebb időn belül.
 • Tippeket és tanácsokat adunk milyen módszerekkel lehet hatékonyabban pénzt keresni a PTC oldalakon (persze nem csalásra gondolunk!)
 • Később bemutatjuk, hogy még milyen egyéb plusz lehetőségekkel lehet többet keresni és mire kell figyelni, különben akár mindent elveszíthetünk! (Hogy bizonyítsuk állításainkat EZEN a videón megtekinthetők a fent felsorolt oldalakból egy kis ízelítő)
 • Részvételi lehetőség a későbbi pénzkeresési játékokban, megfelelő jelentkezői létszám esetén pénzjutalmat sorsolnánk ki. (Természetesen ebben a sorsolásban CSAK az vehet részt, aki a követőkódunkat használja és/vagy az adott linkeken keresztül regisztrál, valamint jelentősen befolyásolja majd a nyerési esélyt az, hogy ki mennyit klikkel. Veszteni való NINCS, a részletekről majd hamarosan tájékoztatunk mindenkit...)
 • Mi is megóvjuk magunkat azoktól akik csak szórakozásból jelentkeznek hírlevelünkre és spamelnek.

Tehát következzen a HunBux regisztráció videó (Figyelem a beírt adatok legtöbb helyen nem valósak, vagy ha igen akkor eltakartuk őket, a cél az egyszerűbb megértés!)

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is láthatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve. Ügyeljünk mindig, hogy egyszerre egy PTC oldalon ne futtassunk párhuzamosan több reklámot! Várjuk ki mindig a hirdetés idejét, melynek lejártakor jóváírják a pénzt. A lehetőségek részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt, vagy felette vagyunk és szeretnénk elindítani a kifizetést az AlertPAY-es, vagy PayPal-os számlánkra, akkor a következők szerint kell eljárni, ahogy az a videón is látható:

VIDEO3

Nincs már más teendőnk, mint várni a felgyülemlő pénzt a PayPal vagy az AlertPAY számlánkon és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...

Ha a PayPal vagy az AlertPAY számlánkra kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt a PayPal vagy az AlertPAY-ról a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy a PayPal esetén mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 250 Ft utalási/kikérési díjat, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 2,5 % a "veszteségünk", míg a másik esetben 8,3% ! Ugyanígy az AlertPay-nél 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft utalási/kikérési díj 8%-os veszteséget jelent, 3000 Ft-on kikérésnél 26%-ot !).

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap klikkelésen és hirdető regisztrációkon kívül vannak egyéb lehetőségek, melyekkel több pénzt kereshetünk. Ezeket az információkat csak azoknak adjuk ki, akik a fent említett követőkódot használták és a hírlevelünkre jelentkeztek, szintén a fent leírtak alapján...

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
 1. pensacola
  szeptember 26th, 2009 13:21-nél | #1

  szia! én kaphatnék abból az egyébb lehetőségekből hogy több pénzt keressek!?

 2. szeptember 26th, 2009 14:31-nél | #2

  Ha feliratkoztál a hírlevelünkre, akkor oda szoktunk kiküldeni infókat!

 3. lisztes
  szeptember 28th, 2009 06:35-nél | #3

  szia! én kaphatnék abból az egyébb lehetőségekből hogy több pénzt keressek!?

  :)

 4. október 3rd, 2009 14:15-nél | #4

  Szia Lisztes!
  Aki feliratkozott a hírlevelünkre, annak nagy valószínűséggel küldeni fogunk segítséget és egyéb leírást is, feltéve ha használja a “követőkódunkat”, vagy az kért link alól regisztrál az adott oldalra…
  Egy szerintünk jövedelmező pénzforrás lehet a HotFile is, melyről többet megtudhatsz ha a linkre klikkelsz…

 5. N Balázs
  november 5th, 2009 23:25-nél | #5

  Sziasztok.

  Tudja-e valaki, hogy miért nem tudok regisztrálni a Hunbux-ra?

  Kitöltöm az üres mezőkben amiket kell, rányomok a küldésre és ezt írja ki.

  Erről az ip címről már regisztrált valaki!

  Pedig biztos hogy nem.

  Köszi a válaszokat.

 6. november 7th, 2009 16:11-nél | #6

  Szia Balázs!

  Esetleg nem valamilyen publikus helyről regisztráltál (proxy szerver alól), pl. iskola, könyvtár stb.? Ilyenkor nagy az esély, hogy már valaki regisztrált ugyanazon IP alatt. Nem esetleg mobil netet használsz? Akkor is előfordulhat az ütközés…igaz a kártya újraindítással általában megváltozik az IP is….
  Pontosan milyen körülmények között regisztráltál (honnan, egyedi gép alól, stb)?

 1. Még nincsenek visszakövetések