Incentria – PTC Oldal

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel az Incentria, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

Az Incentria bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik. Ők befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik bannerjüket, melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így az Incentria oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk az Incentria oldalán.

Maga az Incentria 2008 óta futó oldal, és gyűjti a reklámozókat és ügyfeleket (több mint 18000 tag). Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy kattintás ennyit ér: 0,001$ - 0,01$
Minimum pénzkifizetés: 1$
Pénzkifizetés ideje: Azonnal, max 7 napos utalási idővel
Maximum klikkelés naponta: Amennyit a hirdetők feltöltenek
Pénzkifizetés módja: PayPal, AlertPAY
Egyéb megjegyzés: A szabályzat tiltja 1 háztartáson belüli több regisztrációt

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. (A Yahoo Mail-ről mostanság lehetett hallani kellemetlen "phishing" történeteket, így talán a gmail jobb választásnak tűnhet, bár valaki meg azt tanácsolja ingyenes levélszolgáltatót ne használjunk. Ki ahogy dönt...) Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail címünk a regisztrációkor megadott címmel, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.) Ha több PTC oldalon is regisztrálunk, akkor lehetőleg NE ugyanazt a jelszót adjuk meg, ha már a felhasználónév ugyanaz!

A Incentria regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a lentebb lévő bemutató videót. A hivatalos regisztrációt kezdjük meg EZEN a linken. A videó során majd jelezni fogjuk az úgynevezett "követőkód"-ot, melyet a megfelelő mezőbe írva (illetve változatlanul bennhagyva) meg fog jelenni a mi PTC oldalaink alatt a regisztrálónak a felhasználó neve és így mi tudni fogjuk, hogy ki regisztrált "alánk". Utána érdemes ezen oldal jobb sávjában található "Feliratkozás hírlevélre és Tippekre!" résznél úgy feliratkozni, hogy  kitöltjük a "Keresztnév vagy Becenév" mezőt, az "Email" mezőt, majd bepipálva hagyjuk legalább a "PTC hírek" kockát és ami nagyon fontos, az alatta lévő "Felhasználónév" mezőbe írjuk be a PTC oldalakon használt felhasználó azonosítót. Ez alapján mi már le fogjuk tudni ellenőrizni ki használt "követőkód"-ot és ki nem. Aki kihagyja a követőkódot, annak NEM lesz lehetősége később módosítani! Felhívjuk a figyelmet, hogy nem SPAM-elés a cél, de aki ettől fél, az hozzon létre 1 külön e-mail címet, melyet majd figyelni fog és azt írja be a mezőbe.

Hogy milyen előnyökkel jár ha valaki a követőkódunkat használja?

 • Értesítést adunk rögtön, ha valamelyik PTC oldal nem fizet, szünetel, leáll stb., megkímélve ezzel a további felesleges munkát.
 • Értesítést adunk rögtön ha egy új megbízható PTC oldal jelenik meg, mellyel további dollárokat gyűjthetünk.
 • Megmutatjuk éppen milyen PTC oldalakat tesztelünk.
 • Segítséget adunk, ha valahol valaki megakadt a lehető legrövidebb időn belül.
 • Tippeket és tanácsokat adunk milyen módszerekkel lehet hatékonyabban pénzt keresni a PTC oldalakon (persze nem csalásra gondolunk!)
 • Később bemutatjuk, hogy még milyen egyéb plusz lehetőségekkel lehet többet keresni és mire kell figyelni, különben akár mindent elveszíthetünk! (Hogy bizonyítsuk állításainkat EZEN a videón megtekinthetők a fent felsorolt oldalakból egy kis ízelítő)
 • Részvételi lehetőség a későbbi pénzkeresési játékokban, megfelelő jelentkezői létszám esetén pénzjutalmat sorsolnánk ki. (Természetesen ebben a sorsolásban CSAK az vehet részt, aki a követőkódunkat használja és/vagy az adott linkeken keresztül regisztrál, valamint jelentősen befolyásolja majd a nyerési esélyt az, hogy ki mennyit klikkel. Veszteni való NINCS, a részletekről majd hamarosan tájékoztatunk mindenkit...)
 • Mi is megóvjuk magunkat azoktól akik csak szórakozásból jelentkeznek hírlevelünkre és spamelnek.

Tehát következzen a Incentria regisztráció videó  (Figyelem a beírt adatok legtöbb helyen nem valósak, vagy ha igen akkor eltakartuk őket, a cél az egyszerűbb megértés!)

 

 

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is állhatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve, vagy ha a hirdetők oldalaira regisztrálunk. A klikkelős lehetőségből 2 fajta is létezik, az egyik a közvetlen klikkelés (Click Links), a másik pedig mikor a klikkelést megelőzi egy (általában 10 mp-ig tartó) reklámszöveg (Read Ads). A regisztrációkra (Paid To Signup) általában több pénzt adnak, igaz több ideig is tart. A regisztrációért a pénzt csak akkor kapjuk meg, ha a felhasználónevet (vagy e-mailt, azonosítót stb.) és a megerősítő levél tartalmát a kért mezőkbe bemásoljuk! Egy nagyon FONTOS dolog: TÖRÖLJÜK a jelszavunkat a beillesztett tartalomból! A reklámsorozatot néha megszakíthatják csalás ellenőrző (Cheat Check) oldalakkal, ahol be kell pontoznunk a kérdésre feltett helyes választ. Csak helyes válasz esetén kapjuk meg a klikkelésért járó pénzt! Ha nem vagyunk biztosak a fordításban, előtte nyissunk meg egy online angol szótárat (pl. http://www.webforditas.hu). A pénzkeresés részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:

 

 

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt, vagy felette vagyunk és szeretnénk elindítani a kifizetést az AlertPAY-es, vagy PayPal-os számlánkra, akkor a következők szerint kell eljárni, ahogy az a videón is látható:

 

 

Nem maradt már más teendőnk, mint várni, hogy elérjük a minimum kifizetési összeget (melyet majd az AlertPAY, vagy PayPal számlánkra utalnak) és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...
Érdemesebb inkább az AlertPAY-re kikérni a pénzünk, és ha már azon van, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt (akárcsak a PayPal-on). Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt az AlertPAY-ről a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF - míg a PayPal 250 Ft) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva az 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a "veszteségünk", míg a másik esetben már 27% !)

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk és ne regisztráljunk egy gépen (egy IP alatt, főleg osztott hálózatban) több felhasználónévvel, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk! Higgyük el ők sem buták és képesek kiszűrni a szabálytalanságokat!

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap klikkelésen és hirdető regisztrációkon kívül vannak egyéb lehetőségek, melyekkel több pénzt kereshetünk. Ezeket az információkat csak azoknak adjuk ki, akik a  fent említett követőkódot használták és a hírlevelünkre jelentkeztek, szintén a fent leírtak alapján... 

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
 1. Még nincs hozzászólás
 1. Még nincsenek visszakövetések