NeoBux – PTC oldal

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel a NeoBux, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

A NeoBux bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik. Ők befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik bannerjüket, melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így a NeoBux oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk a NeoBux oldalán.

Maga a NeoBux 2008 március óta futó mexikói származású oldal, és folyamatosan gyűjti a reklámozókat és az ügyfeleket (eddig megbízhatónak bizonyult). Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy kattintás ennyit ér: 0,01$ - 0,02$
Minimum pénzkifizetés: 2$ előszőr, majd ez mindig 1$-ral növekszik egészen 10$-ig
Pénzkifizetés ideje: Azonnal, max 48 órás utalási idővel
Maximum klikkelés naponta: 4-5 reklám
Pénzkifizetés módja: PayPal, AlertPAY
Egyéb megjegyzés: Csak 1 NeoBux számlát nyithatunk, a csalásokat ellenőrzik és szükség esetén törölnek! Többen is regisztrálhatnak 1 háztartásból, de ilyenkor ügyelni kell, hogy IP címenként csak 1 felhasználó lehet 24 órán belül!
  30 napon túli inaktivitás után ideiglenesen felfüggesztnek, 60 nap után meg már véglegesen! Ekkor törlik a számlánkat, az egyenlegünket, referáltjainkat stb.
  A következő kikérés minimum ideje 4 nap.

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. (A Yahoo Mail-ről mostanság lehetett hallani kellemetlen "phishing" történeteket, így talán a gmail jobb választásnak tűnhet, bár valaki meg azt tanácsolja ingyenes levélszolgáltatót ne használjunk. Ki ahogy dönt...) Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail címünk a regisztrációkor megadott címmel, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.) Ha több PTC oldalon is regisztrálunk, akkor lehetőleg NE ugyanazt a jelszót adjuk meg, ha már a felhasználónév ugyanaz!

A NeoBux regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a lentebb lévő bemutató videót. A hivatalos regisztrációt kezdjük meg EZEN a linken. Ha az előbbi linken keresztül regisztrálunk, akkor a regisztrálónak a felhasználó neve nálunk meg fog jelenni és így mi tudni fogjuk, hogy ki regisztrált "alánk". Regisztráció után érdemes ezen oldal jobb sávjában található "Feliratkozás hírlevélre és Tippekre!" résznél úgy feliratkozni, hogy  kitöltjük a "Keresztnév vagy Becenév" mezőt, az "Email" mezőt, majd bepipálva hagyjuk legalább a "PTC hírek" kockát és ami nagyon fontos, az alatta lévő "Felhasználónév" mezőbe írjuk be a PTC oldalakon használt felhasználó azonosítót. Ez alapján mi már le fogjuk tudni ellenőrizni ki regisztrált az említett linken és ki nem. Aki kihagyja ezt a lépést, annak NEM lesz lehetősége később módosítani! Felhívjuk a figyelmet, hogy nem SPAM-elés a cél, de aki ettől fél, az hozzon létre 1 külön e-mail címet, melyet majd figyelni fog és azt írja be a mezőbe.

Hogy milyen előnyökkel jár ha valaki a követőkódunkat használja?

 • Értesítést adunk rögtön, ha valamelyik PTC oldal nem fizet, szünetel, leáll stb., megkímélve ezzel a további felesleges munkát.
 • Értesítést adunk rögtön ha egy új megbízható PTC oldal jelenik meg, mellyel további dollárokat gyűjthetünk.
 • Megmutatjuk éppen milyen PTC oldalakat tesztelünk.
 • Segítséget adunk, ha valahol valaki megakadt a lehető legrövidebb időn belül.
 • Tippeket és tanácsokat adunk milyen módszerekkel lehet hatékonyabban pénzt keresni a PTC oldalakon (persze nem csalásra gondolunk!)
 • Később bemutatjuk, hogy még milyen egyéb plusz lehetőségekkel lehet többet keresni és mire kell figyelni, különben akár mindent elveszíthetünk! (Hogy bizonyítsuk állításainkat EZEN a videón megtekinthetők a fent felsorolt oldalakból egy kis ízelítő)
 • Részvételi lehetőség a későbbi pénzkeresési játékokban, megfelelő jelentkezői létszám esetén pénzjutalmat sorsolnánk ki. (Természetesen ebben a sorsolásban CSAK az vehet részt, aki a követőkódunkat használja és/vagy az adott linkeken keresztül regisztrál, valamint jelentősen befolyásolja majd a nyerési esélyt az, hogy ki mennyit klikkel. Veszteni való NINCS, a részletekről majd hamarosan tájékoztatunk mindenkit...)
 • Mi is megóvjuk magunkat azoktól akik csak szórakozásból jelentkeznek hírlevelünkre és spamelnek.

Tehát következzen a NeoBux regisztráció videó  (Figyelem a beírt adatok legtöbb helyen nem valósak, vagy ha igen akkor eltakartuk őket, a cél az egyszerűbb megértés!)

 

 

 

 

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is láthatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve, illetve egyéb módon. Ennek részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:

 

 

 

 

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt, vagy felette vagyunk és szeretnénk elindítani a kifizetést az AlertPAY-es, vagy PayPal-os számlánkra, akkor a következők szerint kell eljárni, ahogy az a videón is látható:

 

 

 

 

Nincs már más teendőnk, mint várni a felgyülemlő pénzt az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkon és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...
Ha az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkra kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt az AlertPAY-ről (PayPal-ról) a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a "veszteségünk", míg a másik esetben 26% !) A NeoBux csak ellenőrzött (Verified) PayPal számlára utal pénzt, ha azt választjuk!

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap klikkelésen és hirdető regisztrációkon kívül vannak egyéb lehetőségek, melyekkel több pénzt kereshetünk. Ezeket az információkat csak azoknak adjuk ki, akik a  fent említett követőkódot használták és a hírlevelünkre jelentkeztek, szintén a fent leírtak alapján...

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
 1. január 21st, 2010 21:46-nél | #1

  Épp az előbb kérdezték :) Úgy látszik elég dinamikusan váltogatja az internet szolgáltató az IP-ket és viszonylag sokan PTC-znek :) Persze az is lehet, hogy valaki publikus helyről PTC-zik, mondjuk nem egymagában és mivel általában proxy szerver mögé vannak bújtatva a gépek, kifelé csak 1 IP-t mutat…

 2. kovacs maria
  február 8th, 2010 09:09-nél | #2

  Sziasztok. Egy kerdesem lenne; napok ota nem tudok bejelentkezni a neobux oldalara, egyaltalan a forumon kivul semmit nem erek el, de ott is csak olvasni tudok, hozza szolni nem. Talalkozott mar valaki ilyesmivel? Valaszotokat elore is koszonom, Tovabbi szep napot.

 3. február 9th, 2010 23:17-nél | #3

  Szia Mária!
  Akkor ezek szerint valamilyen szinten mégis be tudtál lépni, mert a fórumba való belépés feltétele szintén a bejelentkezés. Kaptál valamilyen levelet, üzenetet? Ír ki valamit a NeoBux?

 4. kovacs maria
  február 10th, 2010 08:28-nél | #4

  Sziasztok. A forumokat csak olvasni tudom, de hozzaszolni, bejelentkezni nem tudok. Semmifele uzenet, levelet nem kaptam a neobuxtol.Valtozatlanul nem tudok belepni,sot, ha mas oldalon van kattintos neobux reklam, az sem toltodik be.Ha tudnatok nekem esetleg egy imelcimet adni, ahol erdeklodhetnek, azt nagyon megkoszonnem. Tovabbi szep napot.

 5. február 11th, 2010 15:47-nél | #5

  Nézd meg a kéretlen (spam) levelek közt is, hátha oda keveredett valamilyen üzenet. Próbálj meg más web böngészőben is bejelentkezni, hátha ott sikerült…
  A NeoBux-ot megpróbálhatod elérni a support@neobux.com email címen keresztül…
  Azért majd írd meg mire jutottál!

 6. kovacs maria
  február 11th, 2010 19:47-nél | #6

  Koszonom a tanacsokat irtam a megadott imelcimre, ezt kaptam vissza;
  Hello.
  You’ve sent an email to an unmonitored email address.

  To reach our support, please send a support ticket.

  Thank you.
  Meg megprobalom ujra telepiteni a mozillat, hatha lesz valami aldasos hatasa.

 7. február 13th, 2010 10:28-nél | #7

  Arról az email címről írtál amit a Neo-nál is használsz? Bár a levél azt írja, hogy a belső rendszeren keresztül kell beküldeni panaszt, ami meg ugye csak belépés után lehetséges…22-es csapdája. Próbáld meg Internet Explorer-rel is!

 8. Rugesz
  március 21st, 2010 09:02-nél | #8

  Ha valakinek problémája van a neobuxal pl ami az előbb leírtakban van az vagy dobjon egy üzenetet a tickets@neobux.com ra vagy az oldalon a support menünél írjatok egy üzit.

 9. tina
  április 12th, 2010 21:50-nél | #9

  Helló!
  Tök jó az oldal. Idáig nem tudtam regisztrálni a neobux-on, de a videó segítségével most sikerült. Gagabuxban nincs esetleg? Már egy ideje próbálok regizni a gagabuxon, de nem sikerül. Nem tudnátok segíteni?

 10. április 14th, 2010 19:00-nél | #10

  Szia Tina!
  Igyekszünk, de a videózás embertelen munka…az elején még szinte minden oldalról készült leírás, de miután sok egyik napról a másikra megszűnt, így kárba vesztek ezen munkáink is. Sajnos kapacitás híján nem tudjuk megoldani…maximum, ha egy oldal tényleg biztos(abb)nak tűnik majd…
  Így nehéz segíteni, hogy nem tudjuk pontosan melyik része nem sikerül.

 11. botond
  június 14th, 2010 13:48-nél | #11

  azt szeretném kérni hgy valaki pontosan magyarázza elnekem hogy az alertpay nek az email cimét holtalálom mert nem tudok regisztrálni :D és hgy van e a neobux nak valami hátránya előre is köszikeee

 12. Tango13
  június 14th, 2010 15:25-nél | #12

  Szia!
  Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy megerősítés(Verification) nélküli alertpay-re is utal a neobux?
  Illetve aki már kikérte és megkapta, annak mennyi idő után került az alertpay számlájára?

 13. június 21st, 2010 11:03-nél | #13

  Kedves Tango13!

  A neobux csak megerősített, tehát hozzárendelt magyar számlaszámmal ellátott, hiteles adatokkal kitöltött számlával (verification) érvényesített alerpay számlára fizet és a kifizetés azonnal jóváíródik az alertpay számlánkon.

  Jó munkát!

  Üdv.
  Fega

 14. június 21st, 2010 11:07-nél | #14

  Szia Botond!

  Az alertpay-re úgy tudsz regisztrálni, ha rendelkezel egy jól használható e-mail-el, pl. gmail.com. Tehát amikor regisztrálsz az alertpay-nél akkor ott meg kell adnod azt az e-mail címet, amelyet majd használni szeretnél az utalásoknál, vagyis a felhasználóneved az e-mail-ed lesz, a jelszó meg egyértelműen, amit megadsz.
  A neobux-nak azaz egyetlen hibája, hogyha nem regisztrálsz be és nem kezded el mihamarabb keresni a pénzt!:)

  Sok sikert!

  Üdv.
  Fega

 15. joo
  június 24th, 2010 15:31-nél | #15

  Kapott e mar valaki penzt kezbe?

 16. Tango13
  június 27th, 2010 17:09-nél | #16

  Hello PTC!
  Köszönöm a választ. Azonban lenne még egy kérdésem.
  Alertpay-en Personal Starter számlát nyitottam, és a (verification) megerősítésnél két lehetőség van, a bankkártya hozzárendelése, és mobil telefonon keresztüli aktiválás. A mobil telefonos aktiválásra gondoltam, mivel az tűnik egyszerűbbnek. Küldenek egy kódot, és azt kell megadni az Alertpay oldalán.
  Ezzel valakinek volt már valami tapasztalata? Ez is (verification) megerősítés, ezt is elfogadja a Neobux?
  Illetve menyi időbe telik, mire a bankkártya hozzárendelést elbírálja az Alertpay?
  Üdv. Tango13

 17. július 1st, 2010 22:38-nél | #17

  Szia Joo!
  Először PayPal-ra majd csak onnan a “kézbe” :)

 18. július 1st, 2010 23:28-nél | #18

  Szia Tango13!
  Igen, van tapasztalat! A mobilon keresztüli verifikációt próbáltuk és szerintünk az a legegyszerűbb…rögtön küldik SMS-ben a számot és csak be kell írni az AlertPay-be…Csináltunk róla videót is, de egyszerűen nem jutott arra idő, hogy megszerkesszük is publikáljuk :(

 19. Tango13
  július 2nd, 2010 18:09-nél | #19

  Köszönöm az infót!
  Megcsináltam a mobillal a megerősitést(verifikation-t). Így már csak várnom kell keddig, míg az elsőt kikérhetem neobux-ról. Ha megkapom azonnal felteszem róla a képet.
  Addig is minden jót!

 20. július 2nd, 2010 23:45-nél | #20

  Rendben! Jó pénzgyűjtögetést! Most jól fent van a dollár úgy is…a visszajelzésedet előre is köszönjük!

 21. Tango13
  július 6th, 2010 19:26-nél | #21

  Ez működik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Megkaptam az elsőt, abban a pillanatban átutalták alertpay-re, ahogy kikértem. Amint tudok teszek fel róla képet valahova. ::)

 22. Tango13
  július 7th, 2010 18:45-nél | #22

  [szerkesztve]
  Aki akarja az itt megtekintheti az első kifizetésem. Most már csak meg kell várnom hogy legyen elég pénz rá, és kikérek egy minimális összeget az itthoni folyószámlámra. Arról is teszek fel majd képet.::)
  Addig is mindeninek jó klikkelést!

 23. július 11th, 2010 22:32-nél | #23

  Szia Tango13!
  Ennek örülünk és kívánunk még nagyon sok ilyen átutalást! :) A NeoBux nagyon jól bírja még, sajnos a többi oldalról ezt már nem mondható el…

 24. július 11th, 2010 22:38-nél | #24

  Sajnos a link hibás volt és amúgy is a reklám tartalmú címek nem igazán rakunk ki. Ha van bizonyíték azt kirakjuk majd a többi közé.

 25. Tango13
  július 20th, 2010 15:07-nél | #25

  Rég töltöttem fel képeket, vagy egyáltalán bármit is. Majd ha lesz időm valahova felteszem. Nincs mit reklámoznom, reffeket pedig nem itt gyűjtök.
  Szóval regisztráltam pár helyre, az itteni linkek közül, ha már a neobux-ra nem innen tettem. Most augusztus végére, szeptember elejére biztos összejön legalább minimum 7$, és azt szeretném kikérni a saját számlámra. Alertpay számláról ahogy láttam négy főbb adatott kell megadni Bank Transfer esetén. A bank SWIFT BIC kódját, az IBAN szám, a bank neve, telefonszáma, és egy fals kezelői név. Ez mind rajta van a számlakivonatomon, és ez még talán megy is(ha van róla videó azért megnézném).
  Az alertpay-nél nem kell hogy a személyes adataink egyezzenek a számlán szereplő adatok, nevem címem telefonszámom?
  A főbb kérdésem az volna, hogyan kell átváltani a dollárt forintra? Van rá pár tippem, de inkább nem kísérletezek, inkább szeretném ha valaki kicsit elmagyarázná, mint hogy elvesszen.

 26. július 20th, 2010 23:01-nél | #26

  Szia Tango13!
  Az új videó már elkészült ,de még nem volt idő beszerkeszteni :( A régin megadtunk 1 kezelő nevet, de amúgy az nem kötelező. Nálunk saját adatok szerepelne és semmi gond nem volt a kikérésekkel…nem tudjuk mi van ha nincs egyezés…Ha kikéred a pénzt (Withdraw), akkor automatikusan átváltódik HUF-ra az USD. A kezelési költség a hazai bankszámlás kikérésnél a legolcsóbb, ami 800 Ft.

 27. volokv
  július 25th, 2010 15:36-nél | #27

  Sziasztok!

  Két gondom lenne:
  Az egyik, hogy amióta feliratkoztam a hírlevélre nem kaptam semmit. Megértem, hogy így szereztek referralt, de azért valamilyen minimális info jöhetne mail-en is. :) Múlt héten írtam is a címetekre, de válasz sem jött. :/

  A másik, hogy mi a helyzet akkor, ha a paypal számlára érkezett pénzt nem akarom kikérni, hanem rögtön el akarom költeni egy másik weboldalon? Ebben az esetben is szükséges a paypal számlához bankkártyát rendelni, vagy ilyenkor elegendő a név, lakcím, stb alapadatokat kitölteni, és nem kell a bankkártya adatait megadni?
  Köszi!

 28. volokv
  július 25th, 2010 15:57-nél | #28

  Ja, a második kérdés a neobux-szal kapcsolatos, tehát ha onnan kikérem a pénzt paypal-ra, de nem akarom paypal-ról bankszámlára, akkor meg kell-e adni a kártya adatokat?
  Köszönöm előre is!

 29. dawee
  július 27th, 2010 02:02-nél | #29

  sziasztok!
  lenne egy pár kérdésem mielőtt elkezdeném ezt az egész dolgot.
  első és egyben legfontosabb kérdésem, hogy ez az egész nem csak kamu? mert elég sok ilyen van manapság…
  2. tényleg küldik az adott összeget?
  3. mennyit lehet havonta ezzel keresni?

  válaszokat előre is köszönöm :)

 30. július 29th, 2010 08:36-nél | #30

  Kedves Dawee!

  Teljesen jogos a kérdésed, hisz gondolom senki sem kezd bele úgy egy munkába, hogy előtte nem elemzi a dolgot.
  1. Ez a munka nem kamu! Mivel évek óta csinálom, ez már nem kérdés. Ha belátod, hogy ezzel nem fogsz milliókat keresni napok,hetek alatt akkor egy kicsi kiegészítő keresetre tehetsz szert.
  2. Az összeget amit valamely netes számládra kaptál, az már tényleg a tied. Ahhoz, hogy eddig eljusson az ember, rengeteg oldalt kellene tesztelni és legtöbbje nem is fizetne. Ezért készítettük ezt az oldalt, ahol a több ezer ptc közül a jelenleg legmegbízhatóbbakat tettük ki. Hisz mi is ezektől kapunk pénzt.
  3. A kifizetéseket láthatod az oldalon, így gondolom erről felesleges írnom.

  Sok sikert!

  Üdv.
  PTC

 31. dawee
  július 31st, 2010 14:06-nél | #31

  Sziasztok!
  Köszönöm szépen a válaszokat már énis csinálom lassan egy hete! :)
  Viszont még egy kérdésem lenne …
  Share The Buxon és PTCWalleton nem tudjátok, hogy fizetnek-e ?
  Mert hallottam ilyet is olyat is róluk és nem tudom, hogy érdemes-e csinálni , viszont a kifizetési limitet elértem share the buxon, ki is kértem ma hajnalba, de még nem érkezett meg.

  Válaszokat előre is köszönöm! :)
  Üdv, Dawee

 32. kraszlan
  augusztus 6th, 2010 08:57-nél | #32

  nekem sehogyse sikerül regisztrálni sem alertpay sem paypal-al nem tudok mert amikor ott van a verificaton code a sima emailra küldik de az alertpay-os emailre nem

 33. Tango13
  augusztus 8th, 2010 15:33-nél | #33

  Rég jártam erre, és látom történt egy pár dolog.
  Először is, köszönöm a választ, és remélem még szeptember előtt látható lesz a videó, hogy még a 0,1% esélyt is lecsökkentsem arra vonatkozólag, hogy valamit elszúrok.
  Minden az utamba görgetett akadály ellenére, így vagy úgy de meglesz a 7 dollár, így próbálhatok egy saját számlára való kikérést, szeptember legelején.
  Akartam jelezni, hogy pár oldal amire az itteni link alapján regisztráltam véglegesen eltűnt(vagyis a rossz PTC oldalak sorsára jutottak), mint például a tebux, maxprofit, goldcashbux. De látom nem kell, mert az oldal követi a változásokat és már a frissítésekben nincs benne, illetve van pár új, és ígéretes oldal. Ez nekem nagyon tetszik::)

 34. augusztus 12th, 2010 20:43-nél | #34

  Szia Volkov!
  A felvetés jogos! Mindenkitől elnézést kérünk, de nehézkes megoldani, hogy az kapjon értesítőt, akinek hírlevél feliratkozásakor a felhasználó neve is megegyezik. Sajnos sok a kamu…
  Igyekszünk kitalálni valami jó megoldást.
  Kérdésedre a válasz: a bankkártya hozzáadása nem szükséges a PayPal-hoz, ha vásárolni akarunk, KIVÉVE ha a z adott weboldal/kereskedő meg nem követeli, hogy legyen beregisztrálva kártya.
  A kikéréskor sem szükséges bankkártya, KIVÉVE ha el nem éred az PayPal unverified limitet. A limit megtekinthető pl. a “View limits” gyorslinken a PayPal oldalán bejelentkezve.

 35. augusztus 12th, 2010 20:48-nél | #35

  Szia Dawee!
  A dolog természetesen működik, de meg kell jegyezni tényleg sok a kamu…próbálunk lépést tartani a PTC oldalakkal, így a NeoBux-al is…ha nem rakunk ki bizonylatot, akkor nem fizettek (nekünk).
  Hogy mennyit lehet keresni, az nagyon sok mindentől függ, nyilván meggazdagodni azért nem lehet belőle, de ennyi “munkáért” mit lehet várni, gondoljunk csak bele…azért ne feledjük sok kicsi sokra megy…

 36. augusztus 12th, 2010 21:49-nél | #36

  Szia Dawee!
  Az oldalon felsorolt PTC oldalakat tesztelgetjük, de ezek mellet rengeteg van, szinte képtelenség lépést tartani. Amikor van kifizetés valahonnan, azt ki is rakjuk….más kérdés, hogy meddig fog fizetni és meddig működik, stb. :)

 37. augusztus 12th, 2010 21:56-nél | #37

  Szia Kraszlan!
  Valószínű a spam-ek közé kerülhetett a levél…el szokták küldeni mindegyik címre…

 38. augusztus 12th, 2010 22:06-nél | #38

  Szia Tango13!
  Ígérni már nem merünk, mert erősen megcsappant a kapacitás :( Próbáljuk követni a PTC oldalakat, melyek szinte napról-napra születnek és halnak el…ha van bizonylatunk azt ki is tesszük, mely az adott PTC oldal éppen aktuális állapotát jellemzi, így lehet, hogy nem sokára meg is szűnik…

 39. H.Gergő
  augusztus 29th, 2010 18:53-nél | #39

  üdv

  Tud valaki segíteni az alertpay mobil ellenőrzésben
  mert megattam a számomat ez alert-nek de nem fogadja-el
  és több ször is meg próbáltam és + blokolást is kaptam

  http://kephost.hu/share-C630_4C7A9DFF.html

 40. szeptember 2nd, 2010 09:02-nél | #40

  Hello. Very interesting site and you lead a very interesting discussion. There is a nice atmosphere here and I’m sure I will often read your posts.
  From time to time I will also try to write something interesting.

  gry escape Gry

 41. Tango13
  szeptember 6th, 2010 19:42-nél | #41

  Szóval eljött ez a nap is, és mint lassan megszokom tervem egy héttel megint elcsúszik. Van egy problémám(több is, de maradjunk ennél az egynél amiben a segítséget várom).Sikeresen összeszedtem 8.03$ és megpróbáltam kikérni, ahol is meg kellet adni minden banki adatott, ami még rendben ment. Azonban feltűnt egy kis apróság az adatok egyeztetésénél, amit nem tudom hogy jó vagy sem.
  http://i52.tinypic.com/20pwsi8.jpg
  Az lenne a kérdés hogy normális-e a nyolc nulla a számlaszám végén?
  Azt gondoltam mindent jól megadtam, és még ezzel a kis aggállyal is de kikérem végre, így a 120. nap tájékán. Amikor is látom hogy (mivel nem olvastam el teljesen a leírást:() 9$-tól lehet kikérni. Ezzel még egy hét, mivel 4 nap múlva kikérhetem a cashnnits-nél az egy 1$-omat, és 2 nap mire megjön.
  Hát nagyjából ennyi, megosztottam hogy is állok, és elregéltem bánatom, és remélem választ is kapok még jövő hét előtt.
  Addig is mindenkinek jó klikkelést.

 42. Tango13
  szeptember 8th, 2010 13:50-nél | #42

  Majd el felejtettem megkérdezni, hogy palmbux-on(jó tudom hogy nem ide a neobux alá kell írni, de ha már itt járok) hogy lehet elérni valami support személyt, mivel olyan régen regisztráltam, hogy oda még a másik alertpay számlám e-mail címét adtam meg. ami persze se megerősítve se látogatva nem lett mióta azt a bizonyos másik alertpay számlát használom amit mindenhova megadok. És nagyon úgy néz ki hogy beindult ott az élet, és ha lesz kifizetés, akkor azt jó lenne már a megerősített és használt alertpay számlámra utalni.
  A help centerben a ticket rendszer offline, már a nagy karbantartás óta, amikor is vesztettem 30 centet.
  Szóval ha ez még belefér a segítségkérésbe, és van valami tuti tanács azt meghálálom.

 43. szeptember 11th, 2010 08:46-nél | #43

  Hi Tango13,
  nekem az a véleményem, hogy a palmbuxon a magyar fórumban kérdezz erről, mert biztosan tudnak segíteni. Egyenlőre várunk mi is, hogy mi lesz a palmmal, de az új tulaj ill. menedzsment, remélhetőleg továbbviszi a régóta jó hírű és fizető oldalt!
  Remélem megkapod a választ!

  Üdv.
  fega

 44. szeptember 11th, 2010 08:54-nél | #44

  Hi Tango13,
  nos azt hiszem, ill. úgy tudom, hogy az otp banknál 2 tagból (2X8 számsor) áll a számlaszám, tehát ha a számlaszámodban a második tag csak nullákból áll az teljesen normális. Azonban, ha nem akkor újra meg kell adnod a helyes számokat.
  Sok sikert!

  Pá!
  fega

 45. szeptember 11th, 2010 08:57-nél | #45

  Hello Maypemereency,
  welcome to the site!!!

 46. szeptember 11th, 2010 09:06-nél | #46

  Hali H.Gergő!
  Ha nemzetközi célból adod meg a telefonszámod, akkor ugye mindig kell a +36 előtag, viszont ekkor ne írd elő a 06 -ot!!! Tehát +36301234567

  Reméljük sikerülni fog!

  Üdv.
  fega

Hozzászólás oldalakhoz
 1. Még nincsenek visszakövetések