PalmBux – PTC oldal

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel a PalmBux, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

A PalmBux bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik. Ők befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik bannerjüket, melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így a PalmBux oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk a PalmBux oldalán.

Maga a PalmBux 2008 március óta futó német származású oldal, és folyamatosan gyűjti a reklámozókat és az ügyfeleket (több mint 50 000 felhasználó és 10 000$ feletti kifizetés). Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy kattintás ennyit ér: 0,01$ - 0,02$
Minimum pénzkifizetés: 2$ előszőr, majd 6$, 8$, végül 10$-onként
Pénzkifizetés ideje: AlertPay-re azonnal, PayPal-ra max 48 órás utalási idővel
Maximum klikkelés naponta: 4-5 reklám
Pénzkifizetés módja: PayPal, AlertPAY
Egyéb megjegyzés: Csak 1 PalmBux számlát nyithatunk, a csalásokat ellenőrzik és szükség esetén törölnek!

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. (A Yahoo Mail-ről mostanság lehetett hallani kellemetlen "phishing" történeteket, így talán a gmail jobb választásnak tűnhet, bár valaki meg azt tanácsolja ingyenes levélszolgáltatót ne használjunk. Ki ahogy dönt...) Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail címünk a regisztrációkor megadott címmel, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.) Ha több PTC oldalon is regisztrálunk, akkor lehetőleg NE ugyanazt a jelszót adjuk meg, ha már a felhasználónév ugyanaz!

A PalmBux regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a lentebb lévő bemutató videót. A hivatalos regisztrációt kezdjük meg EZEN a linken. A videó során majd jelezni fogjuk az úgynevezett "követőkód"-ot, melyet a megfelelő mezőbe írva (illetve változatlanul bennhagyva) meg fog jelenni a mi PTC oldalaink alatt a regisztrálónak a felhasználó neve és így mi tudni fogjuk, hogy ki regisztrált "alánk". Utána érdemes ezen oldal jobb sávjában található "Feliratkozás hírlevélre és Tippekre!" résznél úgy feliratkozni, hogy  kitöltjük a "Keresztnév vagy Becenév" mezőt, az "Email" mezőt, majd bepipálva hagyjuk legalább a "PTC hírek" kockát és ami nagyon fontos, az alatta lévő "Felhasználónév" mezőbe írjuk be a PTC oldalakon használt felhasználó azonosítót. Ez alapján mi már le fogjuk tudni ellenőrizni ki használt "követőkód"-ot és ki nem. Aki kihagyja a követőkódot, annak NEM lesz lehetősége később módosítani! Felhívjuk a figyelmet, hogy nem SPAM-elés a cél, de aki ettől fél, az hozzon létre 1 külön e-mail címet, melyet majd figyelni fog és azt írja be a mezőbe.

Hogy milyen előnyökkel jár ha valaki a követőkódunkat használja?

 • Értesítést adunk rögtön, ha valamelyik PTC oldal nem fizet, szünetel, leáll stb., megkímélve ezzel a további felesleges munkát.
 • Értesítést adunk rögtön ha egy új megbízható PTC oldal jelenik meg, mellyel további dollárokat gyűjthetünk.
 • Megmutatjuk éppen milyen PTC oldalakat tesztelünk.
 • Segítséget adunk, ha valahol valaki megakadt a lehető legrövidebb időn belül.
 • Tippeket és tanácsokat adunk milyen módszerekkel lehet hatékonyabban pénzt keresni a PTC oldalakon (persze nem csalásra gondolunk!)
 • Később bemutatjuk, hogy még milyen egyéb plusz lehetőségekkel lehet többet keresni és mire kell figyelni, különben akár mindent elveszíthetünk! (Hogy bizonyítsuk állításainkat EZEN a videón megtekinthetők a fent felsorolt oldalakból egy kis ízelítő)
 • Részvételi lehetőség a későbbi pénzkeresési játékokban, megfelelő jelentkezői létszám esetén pénzjutalmat sorsolnánk ki. (Természetesen ebben a sorsolásban CSAK az vehet részt, aki a követőkódunkat használja és/vagy az adott linkeken keresztül regisztrál, valamint jelentősen befolyásolja majd a nyerési esélyt az, hogy ki mennyit klikkel. Veszteni való NINCS, a részletekről majd hamarosan tájékoztatunk mindenkit...)
 • Mi is megóvjuk magunkat azoktól akik csak szórakozásból jelentkeznek hírlevelünkre és spamelnek.

Tehát következzen a PalmBux regisztráció videó  (Figyelem a beírt adatok legtöbb helyen nem valósak, vagy ha igen akkor eltakartuk őket, a cél az egyszerűbb megértés!)

 

 

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is láthatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve, illetve egyéb módon. Ennek részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:

 

  

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt, vagy felette vagyunk és szeretnénk elindítani a kifizetést az AlertPAY-es, vagy PayPal-os számlánkra, akkor a következők szerint kell eljárni, ahogy az a videón is látható (A PalmBux esetében a legelső kikérésnél le feognak ellenőrizni, hogy nem csaltunk-e, ami kb. 1-3 napig tarthat, majd utána rögtn utalnak.):

 

 

Nincs már más teendőnk, mint várni a felgyülemlő pénzt az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkon és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...
Ha az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkra kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt az AlertPAY-ről (PayPal-ról) a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a "veszteségünk", míg a másik esetben 26% !)

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap klikkelésen és hirdető regisztrációkon kívül vannak egyéb lehetőségek, melyekkel több pénzt kereshetünk. Ezeket az információkat csak azoknak adjuk ki, akik a  fent említett követőkódot használták és a hírlevelünkre jelentkeztek, szintén a fent leírtak alapján...

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
 1. Hajni
  július 22nd, 2009 06:00-nél | #1

  Sziasztok!
  Nem lehet belépni a palmbuxba,illetve be se jön az oldal.
  ti tudtok valamit?
  üdv
  Hajni

 2. július 22nd, 2009 08:41-nél | #2

  Szia Hajni!
  Már tegnap sem volt elérhető egész nap. Csak annyi látszik, hogy 19-én változtatottak valamit a domain bejegyzésen (talán átköltözés másik hostra(?), bár ezt jelezték volna). Magát a domain 2011 decemberéig vásárolták meg. Ami még gyanús, hogy az egyik ticketünkre 14-én még válaszoltak és utána azóta semmi kommunikáció…nem tudunk mit tenni, egyelőre várjunk…

 3. Hajni
  augusztus 12th, 2009 06:16-nél | #3

  Sziasztok!
  Lenne egy kérdésem miért ír ki nekem ilyeneket a palmbux:
  You tried to view your advertisement without waiting for your minimum amount of time.

  If you didn’t wait for your advertisement to load or tried to modify javascript to quicker the time – you ended up here. Our coding is 100% backed up
  so by trying to modify any type of script or notifications will just end up you being banned
  We could of banned you right now, but we’re extra friendly and you have been warned. Any attempting to hack will just give us more reason to forfeit your earnings.

  napok óta ezt csinálja.belépek,rákattintok egy reklámra ,aztán mielött végigérne ezt dobja fel…
  szóval napok óta semmit sem tudok megnézni.és mielött rosszra gondolnátok egyszerre csak egy reklámot nyitok meg szóval az nem lehet hogy több reklámot néznék …
  köszi
  Hajni

 4. augusztus 12th, 2009 10:29-nél | #4

  Szia Hajni!

  A problémával már mi is találkoztunk, de ez csak akkor fordult, ha véletlen nem vártuk meg az előző reklám idejét és ezalatt újat indítottunk. Viszont ha napok óta ezt csinálja nálad, akkor valami “beragadhatott”. Javasoljuk, hogy próbáld ki először 1 másik böngészőn is behozni a PalmBux-ot és nézd meg ott működik-e. A régiből pedig töröld a “sütiket” (cookies), hátha ott a gond…

 5. Hajni
  augusztus 18th, 2009 07:18-nél | #5

  Sziasztok!
  A gond nem oldódott meg,de kiderült hogy a mozillával van valami.Ma kipróbáltam az internet explorellel és azzal sikerül megnéznem a reklámokat gond nélkül.
  Ami viszont érthetetlen számomra.Ha beléptek a palmbuxra azt hiszem az account oldalon alul van két kis grafikon az egyik hogy én mennyit klikkeltem a másik hogy a referalt mennyit.na már most ha az egyik az én klikkelésemet mutatja akkor hogy lehet hogy a hosszu egyenes vonal(miután nem tudtam reklámot nézni konkrétan végig nulla) tegnapra 15 megnézett reklámot mutatott,tegnap nem is néztem meg a palmbuxot.a maira kiirta a 6 megnézett reklámot de az valós.
  de tegnap….
  köszi
  Hajni

 6. augusztus 24th, 2009 14:34-nél | #6

  Szia Hajni!

  Valószínűleg valami hiba lehetett, mert előfordul az ilyen, addig amíg nem jár az egyenleged levonásával, vagy egyéb aktív hibát észlelsz addig nincs gáz. Nekem egyszer 1 millió dollár volt a neobux számlámon, képem is van róla, :) gyorsan ki is kértem, de hát azonnal helyre is állították a “problémát”:) Azért vicces lett volna, legalábbis nekem! Szóval szerintem nem gond, hogy 15-öt mutat semmi helyett, amúgy lehet, hogy valaki dolgozik helyetted :) Ha bármi kérdésed van, vagy sikerült rájönnöd mitől van, írj!

  Jó munkát!

 7. Titta
  augusztus 24th, 2009 18:47-nél | #7

  Szia Hajnii!

  A múlt héten nekem is volt egy ilyen “kiugró” teljesítményem.Csodálkoztam, hogy a max 7 kattingatás helyett 15 volt.
  Biztos, hogy nem kattingattam, annyit :) Sose legyen nagyobb baj.

  Üdv
  Titta

 8. szeptember 4th, 2009 09:51-nél | #8

  Sziasztok. Palmbuxon láttam olyat, hohgy megajackpot! Az miről szól??
  Légyszi valaki írja le. Kösziiiii:)

 9. szeptember 4th, 2009 21:14-nél | #9

  Szia Eszter!
  Ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatunk, de amolyan lottó szerűség. Jegyeket (ticket) lehet venni és annak segítségével lehet nyerni akár nagyobb összegeket is. Ha valaki esetleg többet tud róla mondani, az megoszthatná az infót…

 10. pensacola74
  október 19th, 2009 09:47-nél | #10

  szia! szerintem már nem 1-3 nap az ellenőrzés a PalmBux-on nekem 7 napot ír ez elég sok…..

 11. venom6
  október 20th, 2009 10:11-nél | #11

  Sziasztok! Csupán jelezném, hogy nem működik a Palmbux (tegnap még jó volt), de ma “Cannot find server” :( Remélem hamarosan újraindul.

 12. október 20th, 2009 20:14-nél | #12

  Szia Venom6!
  Köszönjük a hozzászólást! A PTC-k világában többször is előfordulnak az ilyen dolgok, sajnos többnyire az oldal bezárásához vezet a dolog és meglépnek a pénzzel….reméljük itt mégsem ez fog történni, majd kiderül…

 13. venom6
  október 24th, 2009 17:18-nél | #13

  @Internetes Pénzkeresés
  Pár nap után ismét működik az oldal. Gondolom ezt mindenki tapasztalta :)

  Viszont sajnálatos módon az ice fire sky és a nominimumbux oldalak több napja leálltak. Hát és pont a leállás előtt vettem ref-eket :D
  Igazán sajnálom mert jó oldalnak tűntek, mondjuk nem buktam nagyot. Reménykedem még az újraindulásukban!

 14. október 26th, 2009 23:45-nél | #14

  Ha ez vigasztal, akkor velünk is előfordult már rengetegszer ilyen….sajnos eléggé bizonytalan a PTC-k világa és ki tudja emellett még hogyan csalnak…

 15. venom6
  november 10th, 2009 09:25-nél | #15

  Sziasztok! Nagy problémám van! Méghozzá az, hogy 1 nap szerver csere után mikor beszeretnék loginolni a palmbux-on azt írja ki, hogy nem talál ilyen account-ot. Mit tehetek? A pénzemnek és a ref-jeimnek annyi? :S

 16. pensacola74
  november 10th, 2009 14:11-nél | #16

  szia! a Palmbux megszünt? mert nem jönn be…

 17. venom6
  november 10th, 2009 18:15-nél | #17

  @venom6

  Sikerült felvennem a kapcsolatot velük a twitter-en keresztül. Az új szerver miatt még sok apró beállítást kell csinálniuk. Tehát minden rendben lesz órák/napok kérdése.

 18. november 13th, 2009 09:47-nél | #18

  Szia!
  Elvileg visszatértek! Vajon fognak-e fizetni….

 19. november 13th, 2009 09:49-nél | #19

  Szia Venom!
  Elvileg már rendesen fut a Palm, most sem sikerült a belépés? Ha nem, akkor segítünk megírni a helpdesknek a problémát…

 20. venom6
  november 13th, 2009 18:36-nél | #20

  @Internetes Pénzkeresés

  Sziasztok! Nem még most sem sikerült belépnem. A hiba változatlanul megjelenik miután be szeretnék lépni azaz “We could not find an account with those details.”, de próbáltam más böngészővel és ott is ez a gond.
  Vicces, hogy a fórumon nem tudok írni mivel nem tudok belépni. Gondolom a bérelt refjeim napjai meg szépen fogynak ezalatt :(
  Megköszönném a segítséget!

 21. venom6
  november 15th, 2009 23:18-nél | #21

  Így estefelé gondoltam megnézem a palm-ot. Nem engedett be, rá 20 percre tettem egy új próbát és csodák csodájára be tudtam lépni!!!
  Örülök neki :)

 22. venom6
  november 27th, 2009 15:27-nél | #22

  Ismét gondok vannak, napok óta nem tudok belépni az oldalra. Tudja valaki, hogy mi zajlik náluk?

 23. november 28th, 2009 00:35-nél | #23

  Veled mindig érdekes dolgok történnek hallod :) Volt a PalmBux-nál egy szerver csere, de mi be tudtunk lépni. Most akkor otthonról PTC-zel, vagy máshol (suli, könyvtár stb.)?

 24. venom6
  december 6th, 2009 14:21-nél | #24

  Otthon-ról klikkelgetek. Naponta megpróbálok belépni, de nem engedi és a szokásos hibát adja be. Ez roppant érdekes mert úgy hittem elhárult a hiba amikor sikerült belépnem.

 25. december 10th, 2009 23:04-nél | #25

  Kellene írni a PalmBux supportnak, hogy mi lehet a gond ezen az email címen :support@palmbux.com. Legyen benne a felhasználóneved, hogy tudjanak azonosítani.

 26. venom6
  december 11th, 2009 11:42-nél | #26

  Köszönöm! Írok is nekik! Ugye fórumra nem tudok felmenni mert nem tudok belépni. Akkor dobok nekik mail-t.

 27. december 11th, 2009 14:49-nél | #27

  Nem garantált, hogy válaszolnak, de egyelőre nincs jobb ötletünk. Reméljük azért sikerül majd belépned…

 28. venom6
  december 12th, 2009 14:15-nél | #28

  @Internetes Pénzkeresés
  Na írtam nekik és már tegnap este megérkezett a válasz! Adtak egy új kódot amivel sikeresen betudtam lépni! Sajna a bérelt refjeimnek már lőttek, de köszönöm a segítséget :)

 29. december 12th, 2009 19:18-nél | #29

  Azért már ez is valami! Talán megérne még 1 próbát, hogy visszakuncsorogd a bérelt reffeket is….

 30. venom6
  január 3rd, 2010 10:58-nél | #30

  @Internetes Pénzkeresés
  A Palm fórumán a magyar topikban az admin azt mondta, hogy egyéni soc probléma. Mikor írtam, a ref-jeimmel kapcsolatban. Bérelni több oldalon is béreltem már és sosem hozta vissza még a bele fektetett összeget sem, így nem nagyon bérelek a jövőben. Továbbá igen durva, hogy az Astrobux és a Hybux sem jön már be. A HKBuzz-nál meg az oldal KO mert nem tudok se belépni se semmi. Hát igazából a 2 dollárt az első két oldalnál már el is értem. Jó látni, hogy bebuktam :(

 31. január 6th, 2010 20:02-nél | #31

  Sajnos nagyon jellemző, hogy sorra megjelennek és eltűnnek a PTC oldalak…nagyon meg kell gondolni, ha valaki pénzt fektet be. Semmire nincs semmilyen biztosíték…ha egymagába csinálja az ember nem túl sok a haszon, de igazából nincs is kockázatvállalás…illetve annyi, hogy vírusveszélynek lehetünk kitéve…nagyon ügyeljen mindenki arra, hogy valamilyen vírusirtó + tűzfal legyen feltelepítve…ezek nélkül pillanatok alatt elszabadulhat a pokol…

 32. gábor
  január 19th, 2010 12:15-nél | #32

  Hello

  Megváltozott a külalakja a Palmbux-nak!!
  http://i47.tinypic.com/i77954.jpg
  Sajnos a jelszavamat nem tudtam megváltoztatni nem adott be semmilyen oldalt sem, hogy a változtatás sikeres volt.
  Csakis azzal a jelszóval tudok belépni amit kaptam.
  Elvileg könnyített a palmbux, hogy most már 50 klikkelés után fizet, majd kiderül hogy igaz-e.
  Most járok a felénél, ugyhogy ha ez igaz lesz, akkor ez a legjobban fizető oldal.
  De nem akarok előre inni a a medve bőrére , 10 nap után kiderül hogy mi az igazság.

  gábor

 33. január 20th, 2010 22:59-nél | #33

  Szia Gábor!
  Valóban, megváltozott…lehet, hogy csak később oldják meg a problémát, mivel még nem tökéletes a rendszer…
  Mi is kíváncsiak vagyunk a PalmBux-ra….többször is volt olyan már, hogy azt hittük eltűnnek a szerről, mint sok csaló oldal…de addig is kopassza mindenki! :)

 34. gábor
  január 21st, 2010 10:38-nél | #34

  szia

  A PRC oldalakról tudnátok írni valamit, hogy azok milyenek?
  Mert találtam egy párat és nem tudom hogy azokba érdemes-e lenne belefogni klikkelgetni hogy fizetnek-e érte mert ott több $-nál kezdődik a kifizetés is.
  Ha erről írnál egy keveset nekem/nekünk azt igen megköszönném!

  gábor

 35. január 21st, 2010 21:35-nél | #35

  Szia Gábor!
  PRC? Nem esetleg PTR oldalakra gondolsz?

 36. Gábor
  január 31st, 2010 12:47-nél | #36

  sziasztok!

  Azt hiszem ennek az oldalnak vége!
  izybux.com

  Kárba veszett a rengeteg időm, energiám , fáradságom!
  Ez van!

  gábor

 37. január 31st, 2010 19:12-nél | #37

  Szia Gábor!
  Ezt kb. minden nap átéljük :) Manapság egyre többen hozzáférnek PTC scriptekhez és csinálnak rengetegen PTC oldalt a nagy jövedelem reményében…aztán vagy bebuknak, vagy egyszerűen elteszik a pénzt és nem fizetnek…egyelőre nincs mit tenni, próbálgatni kell és tesztelni, valamint figyelni mit írnak az oldalról….

 38. március 29th, 2010 09:34-nél | #38

  Üdvözlöm!

  Sajnos én ezt nem mondhatom el.hogy azonnali kifizetés a Palmbuxon
  mert még február 5-én kértem ki a pénzem Alertpay szálára és a ma napig nem utalták. Ilyenkor mi a teendő az kivan írva a táblán ,hogy Verifed-yes ,de pénz sehol. Én egy kis nyugdíjas vagyok nem csak szórakozásból clikkelgetek.Dühüs vagyok mert ha összeszámolom legalább
  1500$ lóg a levegőbe.ilyenkor mi a teendő ha válaszolna rá valaki? Sajnos még a Magyar hunbux sem fizetett ki.Üdvözlettel Bognárné

 39. március 30th, 2010 08:54-nél | #39

  Kedves Bognár Pongrácné!

  Köszönjük, hogy felvetette ezt a fontos kérdést a palmbux-al kapcsolatban. Az én történetem az volt, hogy 3 héten keresztül próbáltam kikérni a már jóval 8 dollár feletti összeget, de mindig mikor ráklikkeltem a kikérés gombra, visszaugrott alaphelyzetbe és egyszerűen nem ment a kikérés. Majd 3 hét után, folyamatos próbálgatás után sikerült kikérni az összeget és azonnal a számlámon volt. Tehát elmondható, hogy a palmbux is fizet azonnal, de ptc-k márcsak ilyenek, hol ki lehet kérni, hol nem és az igazat megvallva felettébb idegesítő tény ez, de ezért kell folyamatosan próbálkozni és a fórumon utánanézni, hogy írnak-e paypal, alerpay problémáról, mert ilyenkor biztos szünetel a kifizetés. Azt tudom csak mondani, hogy kitartóan próbálkozni kell és ha valamelyik ptc nem válik be, jönni fog egy másik és ez így megy….
  A hunbux is fizetett eddig nekünk folyamatosan és mi sem vagyunk kiemelt tagok, egyébként a palmbux-nál sem. Természetesen, ha nem fog fizetni a hunbux, le fog kerülni a listáról.

  Kitartás!

  Üdv.
  PTC

 40. anna
  május 14th, 2010 11:40-nél | #40

  Amikor ki akarom kérni a pénzem, mindig ezt írja ki:
  PayPal cashflow regulation for whole cashouts is active.
  Please try again at 12am (00:00) server time.

  Miért?

  Üdv.
  Anna

 41. május 25th, 2010 08:17-nél | #41

  Kedves Anna!

  Ez az üzenet nekem is mindig megjelenik és csak annyit tudunk tenni, hogy többször próbálkozunk. Mióta ezt írja ki a palmbux, mindig reggel, vagy késő este tudtam csak kikérni az összeget. Miután megjelenik a paypal, alertpay választási lehetőség, azonnal megérkezik a számlára. Ezt a tanácsot tudom csak adni, hogy többször próbálkozz, fizetni fog.

  Sok sikert!

  Üdv.
  PTC

 42. anna
  június 15th, 2010 11:58-nél | #42

  Köszi! Viszont azóta már többször is volt úgymond ellenőrzés alatt 7 napig
  (This verification is made within 7 days.
  When your account be approved, you will be able to cash out instantly.)

  Közben meg kiirja a Verified(?)-nél, hogy ” In Process” , amikor meg letelik a 7 nap, utána meg NO-t ir ki…

 43. június 23rd, 2010 21:41-nél | #43

  Akkor pedig valamit nem fogadtak el….biztos nincs több fiókod náluk? :) Tehetsz egy próbát még, hogy írsz a PalmBux supportnak esetleg.

 1. Még nincsenek visszakövetések