UnoBux – PTC oldal

szeptember 24th, 2009

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel az UnoBux, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

Az UnoBux bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik. Ők befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik bannerjüket, melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így az UnoBux oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk az UnoBux oldalán.

Maga az UnoBux viszonylag friss, 2009 óta  üzemelő oldal és gyűjti a reklámozókat és ügyfeleket (40000 feletti taggal és 12000$ feletti kifizetéssel). Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy kattintás ennyit ér: 0,01$ minimum
Minimum pénzkifizetés: 2$
Pénzkifizetés ideje: Azonnal
Maximum klikkelés naponta: 4-10
Pénzkifizetés módja: AlertPAY
Egyéb megjegyzés: A következő minimum kifizetés 2$-ról 5$-ra emelkedik, legvégül 10$-ra
1 háztartáson belül lehet több regisztráló is, DE külön számítógépen! Ha valaki elklikkeli a reklámot, azt a másik már aznap nem fogja tudni!
A következő pénzkikérés minimum 4 nap után lehetséges!
Szép grafikonos statisztikai kimutatások a bevételünkről

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail azonosítónk a regisztrációkor megadottéval, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.)

Az UnoBux regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a következő bemutató videót: (Figyelem a beírt adatok csak prezentációs céllal készültek és nem valósak!)

Ha végeztünk a regisztrációval, akkor akár neki is állhatunk pénzt keresni reklámokra klikkelve. Ennek részletes menetéről szintén egy bemutató videón keresztül ismerkedhetünk meg:

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt, vagy felette vagyunk és szeretnénk az AlertPAY-es kifizetést elindítani, akkor a következők szerint kell eljárni, ahogy az a videón is látható:

VIDEÓ

Nincs már más teendőnk, mint várni a felgyülemlő pénzt a AlertPAY számlánkon és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...
Ha az AlertPAY-re kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt a AlertPAY-ról a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a "veszteségünk", míg a másik esetben 26% !)

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!  Itt ugyan regisztrálhatunk többen is egy háztartáson belül, DE azt csakis külön gépeken (egy IP alatt egy reklám csak egyszer tekinthető meg, így a másik családtag már nem kap érte pénzt).

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap klikkelésen és hirdető regisztrációkon kívül vannak egyéb lehetőségek, melyekkel több pénzt kereshetünk. Erről hamarosan részletes leírást készítünk...

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
Hozzászólások lezárva