You-Cubez – PTC Oldal

Az előzőekben ismertetett PTC Oldalak cikkben egy általános táblázatszerű áttekintést láthattunk a különböző működő és megbízható PTC oldalak tulajdonságairól (mennyit ér 1 kattintás, mennyi a minimum kifizetés, mikor van a kifizetés, naponta mennyit klikkelhetünk az adott oldalon és végül mire történik a kifizetés). Ezek közt a PTC oldalak közt szerepel a You-Cubez, melyet most ezen cikk lapján bővebben is bemutatunk.

A You-Cubez kicsit szakított a régi PTC oldalak hagyományaival, valami újat alkotott és működőt! Mi pedig szeretjük az újat, mert minden a hagyományostól eltérő dolog általában fejlődést eredményez, ezért ezzel az oldallal kiemelten foglalkozunk. Természetesen megtalálható itt is a hagyományos klikkelős módszer, azonban ebben az esetben a linkeket kis dobozkák (Cube) helyettesítik. A You-Cubez bevétele - akár csak a többi PTC oldal esetén is - a reklámozó cégektől származik, DE itt is eltérést tapasztalhatunk, mivel a kockákkal tulajdonképpen "kereskedhetünk" is (adás-vétel). A reklámcégek befizetik a reklámozásra szánt pénzösszeget és feltöltik kockájukat (linkjüket), melyekre aztán a látogatók klikkelnek. A vásárlást nem teszik kötelezővé egyik PTC oldalon sem, így a You-Cubez oldalon sem. Ha sok cég fizet be reklámpénzt, akkor természetesen mi is többet klikkelhetünk és több pénz is üti majd a markunkat. Bevétele nem csak ebből származik, hanem tagdíjakból is és mi is dönthetünk úgy, hogy reklámozunk a You-Cubez oldalán.

Nehéz elhinni, de a You-Cubez már 2006 legvégén elindult, de igazából nem is olyan régen került csak a köztudatba, azóta folyamatosan gyűjti a reklámozókat és az ügyfeleket (közel 40 000 felhasználó és 370 000 Font feletti kifizetés). Az oldal üzemeltetői angolok, többek közt ezért is nem USD alapon működik, hanem angol font. Az ügyfelek (klikkelők) számára a következő adatok a fontosak:

Egy kattintás ennyit ér: 0,005£ - 0,015£ pénzes kockánként
Minimum pénzkifizetés: Standard tagknak 6£, Premium tagoknak 3£
Pénzkifizetés ideje: AlertPay-re azonnal, PayPal-ra max 48 órás utalási idővel
Maximum klikkelés naponta: Prémium tagoknak max 96, Standard tagoknak jóval kevesebb
Pénzkifizetés módja: PayPal, AlertPAY
Egyéb megjegyzés: Csak 1 You-Cubez számlát nyithatunk, a csalásokat ellenőrzik és szükség esetén törölnek!
Korhatár 13-tól van, de a PayPal/AlertPay számlába 18-tól regisztrálhatunk
Kocka eladási lehetőség, amivel szintén kereshetünk

Általános jó tanács regisztráció előtt: érdemes nemzetközi e-mail címet létrehozni (pl. gmail, yahoo) és majd azzal regisztrálni, mert a hazai levelezők többsége a PTC oldalakról érkező leveleket spam-nak tekintheti és fontos (pl regisztráció megerősítő) leveleket nem kapunk meg. A másik ok, hogy ha néhány hónapig nem lépünk be magyar fiókunkba, akkor azt egyszerűen törlik és csak a baj lesz belőle később. (A Yahoo Mail-ről mostanság lehetett hallani kellemetlen "phishing" történeteket, így talán a gmail jobb választásnak tűnhet, bár valaki meg azt tanácsolja, ingyenes levélszolgáltatót ne használjunk. Ki ahogy dönt...) Vigyázzunk, ha ugyanaz a PayPal/AlertPAY e-mail címünk a regisztrációkor megadott címmel, akkor NE használjuk ugyanazt a jelszót! (Az a biztos, ha az e-mailek is és a jelszavak is különbözők.) Ha több PTC oldalon is regisztrálunk, akkor lehetőleg NE ugyanazt a jelszót adjuk meg, ha már a felhasználónév ugyanaz!

A You-Cubez regisztráció egyszerűen és gyorsan (néhány perc alatt) teljesíthető, kövessük a lentebb lévő bemutató videót. A hivatalos regisztrációt kezdjük meg EZEN a linken. Ha az előbbi linken keresztül regisztrál valaki, akkor a regisztráló neve meg fog jelenni a mi You-Cubez számlánk adminisztrációs részén, így mi tudni fogjuk, hogy ki regisztrált "alánk". Utána érdemes ezen oldal jobb sávjában található "Feliratkozás hírlevélre és Tippekre!" résznél úgy feliratkozni, hogy  kitöltjük a "Keresztnév vagy Becenév" mezőt, az "Email" mezőt, majd bepipálva hagyjuk legalább a "PTC hírek" kockát és ami nagyon fontos, az alatta lévő "Felhasználónév" mezőbe írjuk be a You-Cubez oldal regisztrációjakor megadott nevet. Aki már jelentkezett egyszer a hírlevelünkre, annak többször már nem kell, hanem a kért linken regisztrálva meg fog jelenni a neve a mi You-Cubez-ünk számlájában. Ez alapján mi már le fogjuk tudni ellenőrizni ki használt "követőkód"-ot és ki nem. Aki kihagyja a követőkódot, annak NEM lesz lehetősége később módosítani! Felhívjuk a figyelmet, hogy nem SPAM-elés a cél, de aki ettől fél, az hozzon létre 1 külön e-mail címet, melyet majd figyelni fog és azt írja be a mezőbe.

Hogy milyen előnyökkel jár ha valaki a követőkódunkat használja?

 • Értesítést adunk rögtön, ha valamelyik PTC oldal nem fizet, szünetel, leáll stb., megkímélve ezzel a további felesleges munkát.
 • Értesítést adunk rögtön, ha egy új megbízható PTC oldal jelenik meg, mellyel további dollárokat gyűjthetünk.
 • Segítséget adunk, ha valahol valaki megakadt a lehető legrövidebb időn belül.
 • Tippeket és tanácsokat adunk milyen módszerekkel lehet hatékonyabban pénzt keresni a You-Cubez oldalon (persze nem csalásra gondolunk!)
 • Később bemutatjuk, hogy még milyen egyéb plusz lehetőségekkel lehet többet keresni és mire kell figyelni, különben akár mindent elveszíthetünk! (Külön készítettünk a You-Cubez-ről egy részletes leírást és videós segédletet főleg a kezdők számára, mely EZEN az oldalon található és CSAK a követőlinkünkön keresztül regisztrált tagoknak adjuk ki a jelszavát. Mivel a You-Cubez számlájában van levélküldési lehetőség, így a jelszót azon keresztül küldjük el.  EZEN a videón keresztül pedig bizonyítjuk, hogy a segédlet tényleg kész!)
 • Részvételi lehetőség a későbbi pénzkeresési játékokban, megfelelő jelentkezői létszám esetén pénzjutalmat sorsolnánk ki. (Természetesen ebben a sorsolásban CSAK az vehet részt, aki a követőkódunkat használja és/vagy az adott linkeken keresztül regisztrál, valamint jelentősen befolyásolja majd a nyerési esélyt az, hogy ki mennyit klikkel. Veszteni való NINCS, a részletekről majd hamarosan tájékoztatunk mindenkit...)
 • Mi is megóvjuk magunkat azoktól, akik csak szórakozásból jelentkeznek hírlevelünkre és spamelnek.

Tehát következzen a You-Cubez regisztráció videó  (Figyelem a beírt adatok legtöbb helyen nem valósak, vagy ha igen akkor eltakartuk őket, a cél az egyszerűbb megértés!)

A You-Cubez alkotói mondhatni zseniális munkát végeztek! Megtartották a PTC oldalak hagyományos formáját és kiegészítették azt további lehetőségekkel. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet a dolog, de aki kicsit belemerül, az hamar bele fog jönni és garantáltan tetszeni fog neki! Nekünk is most a You-Cubez lett az egyik nagy kedvenc. A könnyebb megértés és a kezdők  érdekében a hagyományos klikkelős résszel kezdünk és javasoljuk, először azt próbálgassák (igaz közben lényegében az új "fejlesztés"-be is belecsöppennek és a klikkelések közepette folyamatosan építenek a háttérben "valamit"). A teljesen kezdőknek javasoljuk először a többi "hagyományos" PTC oldalakon próbálkozzanak, bár a You-Cubez sem bonyolult, ami a sima klikkeléseket illeti. A You-Cubez oldalba való bejelentkezéskor rengeteg kockát fogunk találni, melyek valójában linkek bizonyos weboldalakra. Ezek közül a kockák közül is minket azok fognak érdekelni, melyek jobb alsó sarkában kis "aranytallérok" vannak (ezt bemutatjuk egy videón is hamarosan). Ha ezekre klikkelünk, akkor attól függően, hogy Standard, ill. Premium tagok vagyunk kapunk a You-Cubez egyenlegünkre pénzt (0,005£-0,015£). Tételezzük fel, hogy Standard tagok vagyunk (mivel regisztráció után ez az alapeset és a Premium tagsághoz fizetni kell rendszeres időközönként). A Standard tagok nem minden pénzes kocka klikkelési díjára jogosultak (ezt jelzik ráklikkelés után) és a tagoknak RENDSZERESEN kell frissíteniük a You-Cubez kockákkal teli kezdőoldalát, mivel 15 percenként felbukkan egy pénzes kocka (így jön ki a napi 4 x 24 óra = 96 db pénzes kocka), amiből ugye nem mindegyik jelent pénzt a Standard tagnak(nekik kb fél óránként átlagban). Említettük, hogy a pénz először a You-Cubez egyenlegén íródik jóvá a sikeres klikkelés után. DE a You-Cubez-nek NEM CSAK 1 egyenlege van! Ami a klikkelésekből származik az az ún. "Earnings Balance" (Kereseti egyenleg)-re kerül! Csakis ez az Earning Balance lesz kikérhető tovább az AlertPay/PayPal internetes számlánkra!

Összegezve tehát a kezdők számára és a hagyományos pénzes klikkelést tekintve: regisztráció után Standard tagok vagyunk, pénzes kockákra akarunk klikkelni (amelyekért nem mindig kapunk pénzt, mivel nem vagyunk Premium-ok) és a klikkelésért kapott pénz az Earnings Balance egyenlegre kerül, melyet a minimum összeg elérése után kérhetünk ki. Nagyon röviden ennyi...

Na de akkor mi van a többi nem pénzes (aranytallér ikont nem tartalmazó) kockákkal, azok mire jók? A kérdés jogos és itt jön be az oldal alkotóinak zsenialitása. Először is egy kis definíciós rész: a pénzes kockák az un. "Cash Cubes"-ok, a simák pedik a "Standard Cubes"-ok. A "Cash Cubes"-okat előzőleg már felületesen átfutottuk, de még mindig nem tudjuk miért jók a "Sandard Cubes"-ok. Ezek a sima normál kockák annyira mégsem közönségesek. Szintén egy valamilyen weboldalra mutatnak, DE korántsem ugyanannyit érnek! Ha végignézzük a kezdőoldal kockáit a bal felső sortól indulva és rájuk vezetjük az egér kurzort, akkor minden kockánál látni fogunk Font (£) értékeket és észrevesszük, hogy ezek az értékek (Value) csökkennek, ahogy haladunk a jobb alsó sarok felé. Tehát ilyen szempontból többet ér egy "Standard Cubes", amelyik előrébb van, mint amelyik hátrébb, tehát több az értéke (Value). Annak ellenére, hogy ez az érték (Value) Font(£)-ban van megadva, igazából mégsem annyit ér...pontosan annyit fog érni majd, amennyit adnak érte és amennyit nekünk ér, ha saját oldalt akarunk reklámozni!

És most jön a képbe a You-Cubez másik egyenlege az un. "Cube Funds" (kocka egyenleg). Teljesen külön kell venni a már említett "Earnings Balance" kereseti egyenleget az "Cube Funds" kockákra vonatkozó egyenlegétől! A klikkelések hatására mindkettőn gyűlni fog a pénz, de ahogy már említettük csak az "Earnings Balance" egyenlegen lévő összeg lehet teljes mértékben a miénk. Felvetődik itt is a kérdés: mire jó nekem akkor ezen a "Cube Funds"-on lévő "pénz"? Ez is jogos! Ez a pénz a kockák értékének növelésére van. Ha nagyobb a kockánk értéke, akkor egyre előrébb jut a többivel szemben és egyre nagyobb lesz az esély, hogy ráklikkeljenek, valamint, hogy aztán el tudjuk adni azt majd jobb pénzért, ha ez a szándékunk vele (tehát reklámozási és kereseti lehetőség). A "Cube funds" növelésének több lehetősége is van a klikkeléseken kívül, erről részletesebben majd később...

Ez mind szép, de hogy lehet SAJÁT kockánk? Először megint definiálnunk kell egy újabb egyenleget, az "A/C Balance"-ot (You-Cubez számla egyenleg, nem keverendő össze a kereseti és kocka egyenleggel!). Az "A/C Balance" számla egyenleg is teljesen független dolog, ez kizárólag vásárlásra van fenntartva!  Ezt a számlaegyenleget feltöltve vehetünk tehát kockákat, Premium tagságot, leklikkelhető csomagokat (mint a hagyományos PTC oldalaknál) és minden egyebet, ami a You-Cubez-on van. Saját kocka vásárlását megúszhatjuk még úgy is ha bizonyos ajánlatokat teljesítünk (completing offers). Ezt be fogjuk majd mutatni videón azoknak, akik a kért linken keresztül regisztráltak.

De nem csak beszélünk, hanem meg is mutatjuk, amiről beszéltünk! Először magát a You-Cubez számlát mutatjuk be szinte pontról-pontra. Remélhetőleg a videóból is sok minden "kitisztul" majd...tehát az áttekintő videónk:

A You-Cubez áttekintés után most bemutatjuk a hagyományos "klikkelős" módszert, a már említett pénzes kockák (Cash Cubes) segítségével és az "Earnings Balance" egyenlegünkre halmozva a klikkelések után járó pénzeket. Talán így teljesen érthető lesz a pénzkereset ezen része:

Amennyiben elértük a minimum kifizetési pénzt (Standard tagoknál 6£, Premium-nál 3£), vagy felette vagyunk és szeretnénk elindítani a kifizetést az AlertPAY-es, vagy PayPal-os számlánkra, akkor a következők szerint kell eljárni, ahogy az a videón is majd látható lesz hamarosan:

VIDEO4

Nincs már más teendőnk, mint várni a felgyülemlő pénzt az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkon és tovább klikkelni a reklámokra, hogy addig is gyarapodjon a pénzünk és újból kikérhessük...
Ha az AlertPAY (vagy PayPal) számlánkra kikértük pénzünk, akkor onnantól már biztonságban tudhatjuk azt. Nem áll fenn az a veszély, mint a PTC oldalak esetén, hogy bármikor megszűnhet az oldal és elveszik az addig "összeklikkelt" pénzünk. Érdemes nagyobb összeg után kikérni a pénzt az AlertPAY-ről (PayPal-ról) a hazai számlánkra, mivel ilyenkor az egyszeri utalási díj (800 HUF) jobban eloszlik. (Gondoljunk csak bele nem mindegy mondjuk 10000 Ft-onként levonva a 800 Ft, mint 3000 Ft-onként: az első esetben 8 % a "veszteségünk", míg a másik esetben 26% !)

Jó tanácsként még végül: tartsuk be a szabályzatot és ne használjunk pl. automata programokat, melyek klikkelnek helyettünk, mert szinte biztos, hogy rájönnek a turpisságra és ilyenkor nem csak az addig összegyűjtött pénzt veszíthetjük el, hanem többet nem is regisztrálhatunk!

Végül azoknak, akik többet is szeretnének keresni:

Az alap (hagyományos) klikkelésen kívül említettük a kockákkal való "kereskedést" is, azonban ez egy kicsit több tudást és tapasztalatot igényel. Be fogjuk videón mutatni hogyan lehet saját kockát szerezni/venni és azt/azokat hogyan lehet eladni, amiből nem kevés bevételünk lehet. Rengeteg kis apró, ám fontos dolog befolyásolhatja a keresetünket. Ezeket az információkat csak azoknak adjuk ki, akik a fent említett követőkódot használták és a hírlevelünkre jelentkeztek, szintén a fent leírtak alapján, vagy már jelentkeztek és ekkor a fenti kért linken keresztül regisztrálnak. Az ő névsorukat látni fogjuk a mi You-Cubez számlánkon belül, így le tudjuk ellenőrizni őket...

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • Linkter
 • Google Bookmarks
 • Technorati
 • MySpace
 • YahooMyWeb
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!
 • Share/Bookmark
 1. Titta
  július 22nd, 2009 19:10-nél | #1

  Sziasztok!

  Nekem most már a You-Cubez sem jön be nemcsak a palmbux. Tudtok róla valamit?

 2. július 23rd, 2009 07:58-nél | #2

  Szia Titta!
  Sajnos mi is annyit tudunk amennyi ki van írva. Az admin (Tom) azt írta, hogy a nagy leterheltséget nem bírta a régi szerver és újra költöztettek át mindent és emiatt késik az újraindítás. Nagyon reméljük, hogy ez nem csak átverés, mert ezen a csapaton tényleg látszódott, hogy folyamatosan fejlesztenek és reagálnak mindenre…

 3. július 24th, 2009 10:09-nél | #3

  Szerencsére a PalmBux és a You-Cubez probléma megoldódott, mindkét helyen szervercsere volt a nagy forgalom miatt. Reméljük megtartják jó szokásukat és fennmaradnak még egy jó ideig. Amúgy a You-Cubez hihetetlenük felhasználóbarát: aki prémium tagságot, vagy upgrade prémium tagságot vásárolt annak a leállás miatt meghosszabbították az idejét. Lehet mondani, hogy ez “alap”, de a PTC-k esetében azért mégis csak ritka. Továbbra is a You-Cubez a legjobb PTC jellegű oldal. Sajnos azt tapasztaltuk, hogy mivel sokan csak a hagyományos “klikkelést” látják benne, azok nem látják benne annyira a lehetőségeket. A profibbak a kockák “kereskedésével” nem kevés összegeket keresnek. Igazából a lehetőségek a “kis trükkökben / részletekben” vannak, melyek csak tapasztalat útján érthetők meg. Érdemes hálózatot kiépíteni és a kockák értékeit növelni, majd azokat is eldani, vagy esetleg reklámozásra felhasználni. Mondhatni a kockák kereskedélmére még csak most kezdenek ráérezni a tagok. Nem túl rég van lehetőség “upgrade premium”-re előfizetni, mellyel további trükköket lehet eszközölni. Néhány trükköt és tippet már kaphattak azok akik alánk regisztráltak. Őket a You-Cubez belső levelezésén keresztül értesítjük. Minél jobban megismeri valaki a rendszer működését az annál jobban fog profitálni!

 4. SHark11
  augusztus 11th, 2009 22:18-nél | #4

  a You-Cubez tippekhez hogyan szerezhetem meg a jelszót??

 5. augusztus 12th, 2009 10:22-nél | #5

  Szia Shark11!
  A You-Cubez tippekhez a jelszót csak annak küldjük el, aki alánk regisztrált. A kódot pedig a Cubez belső levelezésén keresztül postázzuk. Igyekszünk a leírást bővíteni és a tippek számát is növelni. Amihez tudtunk videót is készítettünk, ill. készítünk…

 6. augusztus 14th, 2009 07:45-nél | #6

  Figyelem! A You-Cubez akciót hirdetett: aki most vesz prémium tagságot, az kap +1 hónapot ajándékba!!! Érdemes kihasználni!

 7. Viktor
  augusztus 24th, 2009 19:49-nél | #7

  Szia!

  Azt szeretném megkérdezni, hogy meg fogom-e kapni a You-Cubez tippekhez a jelszót? Mert én elvileg alátok regeltem. A nevem ott is Viktor!

  És még annyit szeretnék hogy volt 1 olyan My Offers az oldalon, hogy King.com azt megcsináltam és meg is kaptam az ingyen kockát és ott volt még valami olyasmi hogyha fejlesztem a King.comnál a regisztráciot vagy mi akkor kapok 3 hónap ingyen prémium tagságot. Az lenne ezzel a kérdésem hogy a King.comnál hogy lehet fejleszteni a regisztrációt, hogy meg is kapjam a 3 hónap prémiumot!

  Válaszotokat előre is köszönöm!

 8. augusztus 25th, 2009 08:17-nél | #8

  Szia Viktor!
  A jelszót mindenkinek elküldjük a You-Cubez belső levelezésén keresztül, ha még nem kaptad meg, akkor hamarosan meg fogod. Sajnos nem mindig tudjuk azonnal megtenni egyéb elfoglaltságok miatt, de azért igyekszünk!
  A promóciós szöveg a következő volt: “If you like King.com and decide to deposit funds to play games or upgrade your account, let us know and we will upgrade your You-Cubez.com account to Premium FREE! (Saving of £12.00)”
  Ha ráklikkelsz a king.com “Upgrade” fülére, akkor utána látható lesz egy “START FREE TRIAL” gomb is. A következő oldalon eldöntheted 3, vagy 12 hónapos csomagot vásárolsz tőlük. Ha kiválasztottad és ráklikkelsz a “you get a 7 day free trial at no cost” gombra, akkor ki tudod választani a fizetés módját (bankkártya/paypal). Végül írnod kell a You-Cubez adminnak és megkapod a You-Cubez Prémium tagságot.
  Ezt mi még nem próbáltuk ki, de akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, attól szívesen várjuk az információkat!

 9. október 9th, 2009 13:24-nél | #9

  NOS ismét kifizetett cubez!!!

 10. október 9th, 2009 23:48-nél | #10

  Szia DZSO!
  Kedves régi ismerős… :) Az lenne furcsa, ha nem fizetne neked a You-Cubez! Aki ügyes és ismeri a trükköket (mint te), az szépen tud fosztogatni tőlük! :)
  Hajrá, csak így tovább!

 11. klifi
  november 10th, 2009 18:04-nél | #11

  Azt szeretném megkérdezni, hogy meg fogom-e kapni a You-Cubez tippekhez a jelszót? Mert én elvileg alátok regeltem. A nevem ott is klifi.A reg-töl számított:kb ?nap?hét.

 12. klifi
  november 10th, 2009 20:04-nél | #12

  Köszönöm!

 13. november 13th, 2009 10:13-nél | #13

  A tippeket mindenki megkapja, aki szerepel a Cubez-ünk belső levelezésében, illetve onnan elérhető…ez szerintünk így fair. Sajnos elképzelhető, hogy a jelszó csak később jut ki, de tényleg nagyon elfoglaltak vagyunk…nem kifogásokat keresünk, mindenesetre próbáljuk tartani a tempót…

 14. ZOLI
  november 18th, 2009 13:28-nél | #14

  Hello és az egyáltalán nem juthat tippekhez aki nem alátok regizet, a you
  cubez-on ?. utolag nem lehet teni ezellen semit?

 15. november 18th, 2009 19:52-nél | #15

  Szia Zoli!
  Valahol meg kellett húzni a vonalat, sajnos még így is sokan visszaélnek a dologgal…nap mint nap “lenyúlják” az írásainkat a lustaság jegyében. A bosszantó, hogy ez a tisztességesek kárára is mehet…
  A regisztrálást csak úgy lehet változtatni, hogy ha valaki törölteti a Cubez számláját és újból regisztrál. Természetesen ezzel elveszít minden pénzt és referáltat, ha egyáltalán volt neki, illetve ki nem kérte a pénzt…

 16. Amitiel
  november 20th, 2009 12:31-nél | #16

  Nekem vipmail-es levelezőm van, és nem akar jönni a megerősítő mail. Hol találok olyan opciót, hogy újraküldés? A másik ( NeoBux ) oldalon is úgy jött át, hogy újra kértem. Köszi a segedelmet.

 17. november 23rd, 2009 19:32-nél | #17

  Szia Amitiel!
  Először is nézd meg a kéretlen levelek (spam) között a levelező fiókodban, valószínűleg ott lesznek a levelek. Amúgy a You-Cubez login oldalán találod az aktiváló levél küldésének lehetőségét (a “Re-send activation e-mail” linkre klikkelve)

 18. venom6
  december 16th, 2009 12:06-nél | #18

  Mikor regisztráltam kaptam egy kockát, amit egy oldal ref linkjével láttam el. Sajnos az oldalról töröltek, így fölös link-et mutogatok. A link csere persze pénzbe kerül, de nem mondanám, hogy bőven kapok pénzes kockát mint standard tag. Idővel kaptam egy ingyenes kockát, nem tudom miért kaptam, de aktív link-el szereltem fel. A cube funds-ot is nyomom rá, hogy jobb pozícióban legyen. A másikat próbálom elpasszolni, de kutyának sem kell. Tudjátok, hogy mikor kap a standart tag ingyen kockát? Az összes offer-t megcsináltam már amúgy.

 19. december 18th, 2009 09:16-nél | #19

  Szia Venom6!

  Elvileg amikor “offert” teljesítesz, tehát beregisztrálsz a megadott oldalra és ezért ingyen kockát ajánlottak, miután elfogadták megkapod. Tehát az ingyen kocka az biztosan valamelyik offerért lehetett. Azt ajánlom, ha nem akarod pénzért átírni a linket, akkor add el, de nézd meg a sell cub-ok között, hogy jó áron ajánlod-e, nem pedig túl drágán és emiatt nem veszik. Egyébként a megnövekedett felhasználószám miatt oda kell figyelni a kocka árára, mert mostmár sokan döntenek, hogy megéri-e ennyiért, ha találnak olcsóbban is. Ha meg tovább növeled a kockád értékét, akkor nő az esélyed az eladásnál, persze, ha okosan árazod fel. Egyébként a te döntésed, hogy melyik lehetőséggel élsz, én tovább gyűjteném bele a fontokat, és folyamatosan próbálnám eladni.

  Sok sikert!
  üdv.

  PTC

 20. venom6
  január 3rd, 2010 11:02-nél | #20

  Köszönöm a választ! Az egyik kockám ami aktív link-el van felszerelve (ref link természetesen [PTC oldal], és senki nem regisztrált még alám általa :S) és most 100 cube fund-ot ér míg a másik kockám csak 10-et. Persze azt senki nem fogja 1-ért megvenni :) Idővel növelem azt is, de ha át tudnám írni a linket, ami egy halom pénz akkor nem adnám el.

 21. január 6th, 2010 20:07-nél | #21

  Nagyon kicsi a regisztrációs arány, gondoljunk bele, hogy legtöbben csak leklikkelik és nem nagyon nézik meg, hogy mi is az (ugye legtöbbször mi is ezt tesszük)…azonban ez is 1 lehetőség, mely “nem kér enni”…lehet az a néhány lesz épen aktív, aki onnan regisztrál alád…a kocka fontokat érdemes gyűjtögetni…

 22. akos
  január 26th, 2010 17:58-nél | #22

  a youcubez on hol kell kikérni a pénzt? vagy csak premiumiknak lehet kikérni?

 23. wredox
  január 26th, 2010 21:24-nél | #23

  Sziasztok!
  egy dolgot nem értek és a leírásban sem találtam rá igaziból választ.
  Miért éri meg nekem standart tagként mások kockáira kattintanom!?
  Hozzá teszem nekem nincs kockám.

 24. január 27th, 2010 19:40-nél | #24

  Szia Wredox!

  Azért éri meg Neked a kockákra kattintani, mert amelyek félóránként megjelennek és egy kis sárga jel mutatja a sarokban, hogy fizetős, tehát ezért fél, vagy negyed penny-t kapsz. Ha sima, tehát jel nélküli kockára kattintassz, akkor pedig a vásárolt, vagy az “offers” menüben valamelyik oldalra történt regisztrálásért kapott kockád értékét tudod növelni. Amelyet később eladhatsz, vagy a saját oldaladat hirdetheted benne, amelyre szintén mások is rákattintanak, mint ahogy Te is. Remélem tudtam segíteni!

  üdv.
  PTC

 25. január 27th, 2010 19:42-nél | #25

  Szia Akos!

  A youcubez-nél standard tagok is ugyanúgy kérhetnek ki pénzt, mint a premium tagok, tehát az “earnings” menüben tudod kikérni, ahol kiválasztod, hogy paypal-ra, vagy alertpay-re szeretnéd-e kikérni, ha elérted a minimum kifizetési limitet.

  Üdv.

  PTC

 26. wredox
  február 14th, 2010 10:15-nél | #26

  Sziasztok!
  Ha idegenek kattintanak a kockámra azért nekem nem jár Cube Funds!?
  Tehát ily módon nem tudom növelni a kockám értékét?
  Előre is köszönöm.

 27. február 17th, 2010 20:47-nél | #27

  Szia Wredox!
  Nem jár csak a pontok mennek rajta fel, a nézettség nő. Akkor jár valami is érte ha pénzes kocka (lehet vett klikk) lesz belőle és a refed kattolja le…

 28. Gábor
  február 21st, 2010 09:27-nél | #28

  Sziasztok!

  Én azt szeretném kérdezni ,hogy nemrég regisztráltam az oldalon de a pénzes kockák nem jönnek be nekem ha belépek.Ez mitől lehet?Ha kijelentkezek akkor pedig látom a kockákat…
  Valaki létszi segítsen…

 29. Katie*
  február 22nd, 2010 18:21-nél | #29

  Sziasztok!
  Szeretném törölni a You Cubez accountomat, de nem tudom hogy kell. Valaki tudna segíteni?

 30. február 24th, 2010 21:59-nél | #30

  Szia Katie!
  Valószínűleg az adminnak kell írni!

 31. Zurul
  február 25th, 2010 21:31-nél | #31

  Üdv én egyátalán be sem tudok lépni a cubezra… azt mondja nem aktiváltak még ! Kikérem újból az aktiváló mail-t de nem kapom meg ! ilyenkor mi a gond? Jah és én is alátok regeltem… csak egyelőre semmi haszna:S:S

 32. Kovács Gábor
  február 27th, 2010 20:47-nél | #32

  Köszönöm a választ admin!

  Sikerült megtalálnom őket valóban egészkor vannak csak aztán 2óra múlva lehet újra keresni…
  a másik kérdésem az lenne ,hogy ha premium tag leszek akkor egy órába 8-9 kockát kapok???Mert ha igen akkor az jó volna mert evvel az egyel sokra nem lehet menn…
  a másik kérdésem pedig az ,hogy valóban kifizet ha elérem a minimumot??
  Köszi

 33. wlanbolha
  március 2nd, 2010 11:09-nél | #33

  Sziasztok!
  Nem tudom az normális hogy 2 óránként kapok egy pénzes kockát,hát így nem keresem meg a vízre valót sem………Tudtok segíteni,valami tippet adni,természetesen a “tanáromnak” nem leszek hálátlan…..köszönöm!

 34. március 3rd, 2010 16:53-nél | #34

  Szia Gábor!
  A kettő nem ugyanaz! Bejelentkezve már a pénzes kockát megjelenése több mindentől függ…(először is a rendezés sem mindegy, Standard, vagy Premium stb. tag vagy)

 35. március 3rd, 2010 17:00-nél | #35

  Szia Wlanbolha!
  Részletesebb leírást csak azoknak küldünk, akik az általunk megadott linken regisztrálnak és így “alánk” kerülnek, nekünk ez a “hála” :)
  Szerintünk legalább is így fair…
  Aki véletlen nem kapná meg az leírás elérhetőségét, azt kérjük, hogy jelezze levélben, úgy, hogy beleírja a Cubez-os felhasználónevét. Minden esetben a Cubez belső levelező rendszerén küldjük el az információt…

 36. március 3rd, 2010 17:12-nél | #36

  Szia!
  Szinte biztos, hogy a kéretlen (spam) levelek közé került..a hotmail, yahoo és freemail stb. előszeretettel rakja be őket…
  Ha alattunk vagy a Cubez-en, akkor annak belső levelezésén keresztül el szoktunk küldeni plusz információkat…ha ez nem történne meg, akkor jelezze nálunk…
  Aki kezdő ne várjon nagy hasznokat, hiszen nem nagy pénzekről van szó általában (ráadásul “csak” klikkelni kell), így kevesebb is jut…a rutinosabbak és ügyesebbek az idő elteltével nyilván jobban keresnek…

 37. wlanbolha
  március 4th, 2010 23:02-nél | #37

  @Internetes Pénzkeresés
  Szia!
  Nem tudom hogy azon keresztül jelentkeztem-e be,de ha nem akkor már nem is vagyok itt jó,teljesen kirekesztett leszek?Köszönöm a segítséget….ennyit a magyarokról!

 38. március 5th, 2010 20:13-nél | #38

  Amennyiben építő jelleggel ír valaki hozzászólást, az már nem lehet rossz! :) A lehetőségekhez képest így is sok mindent megosztottunk, más még ennyit sem tesz meg, valahol meg kellett húzni a vonalat és ezt nem irigységből tettük…a Magyarokról meg annyit, hogy sokan egy az egyben ellopják a leírásainkat, bár ez lehet, hogy nem csak magyar sajátosság :)

 39. március 15th, 2010 10:27-nél | #39

  Szia Gábor!
  Némiképp megváltozott a rendszer a régiekhez képest: standard tagoknak minden 2 órában van pénzes kocka, prémiumoknak pedig minden órában, plusz a mások által feladott kockák a nap során…
  A kifizetésekről szoktunk küldeni bizonylatokat is, természetesen eredetieket és nem hamisítgatjuk, mert annak mi értelme lenne…

 40. tool
  március 23rd, 2010 19:12-nél | #40

  Koszonom, hogy egy erdekes blog

 41. Optimiska
  július 13th, 2010 04:33-nél | #41

  Sziasztok!
  A You cubezre szeretnék a linketeken keresztül regisztrálni, de ezt írja ki: Sorry… traffic from this referral link has been blocked!
  This may be due to excessive traffic or illegitimate methods of referring traffic. If this is your referral link, please contact support for more info.

  If you are a new visitor, continue to You-Cubez below.
  Adjatok tanácsot, mit csináljak?
  Laci

 42. július 18th, 2010 18:38-nél | #42

  Szia Laci!
  Ez nekünk is új, köszönjük, hogy jelezted! Felvesszük a kapcsolatot a You-Cubez supporttal és utánajárunk mi lehet a gond a linkünkkel…

 43. Krisz111
  augusztus 11th, 2010 14:33-nél | #43

  Sziasztok !
  A YOU-Cubezre linketeken keresztül jelentkeztem be, most vásároltam prémium tagságot, szeretném ha a Cube-funds-on összegyült összeg felhasználási lehetőségéről irnátok részletesen, nem nagyon látom a lehetőségeket
  Köszi
  Kriszti

 44. augusztus 12th, 2010 22:12-nél | #44

  Szia Krisz111!
  Sajnos egyelőre erre már nincs kapacitásunk, elnézést kérünk mindenkitől! :(

 1. Még nincsenek visszakövetések