MoneyBookers Regisztráció

Ezen az oldalon végigvezetjük egy videós prezentáción keresztül a MoneyBookers regisztráció és számlanyitás menetét lépésről lépésre. Regisztrálás előtt érdemes átolvasni a MoneyBookers Leírás-ok részt és a MoneyBookers Számla cikkeket (ha esetleg még nem történt volna meg).

Az alábbi MoneyBookers regisztráció lehetőségek közül választhatunk:

 • Personal Account -- Magánszemély Számla
 • Company Account -- Céges/Üzleti Számla

A kettő közt gyakorlatilag nincs lényegi különbség, a Personal Account-nál értelemszerűen saját névvel kell regisztrálni MoneyBookers-hez, Company Account esetben esetben pedig céges névvel és számlával regisztrálhatunk, valamint a cégképviselő személyt is meg kell adni.

Néhány fontos általános tanács és megjegyzés! Lehetőleg ne hazai e-mail címmel regisztráljunk (pl. freemail, citromail stb.), mert egyrészt fennállhat a spam levél veszély (vagyis a MoneyBookers-től érkező levelek kéretlenként minősülhetnek, így elveszhetnek és fordítva), másrészt ha véletlen hosszú ideig nem lépünk be levelezésünkbe, akkor megszüntetetik a fiókunkat. Márpedig a tranzakciós értesítők a regisztrált címünkre jönnek. Inkább hozzunk létre nemzetközit (pl gmail, yahoo stb.). Van aki olyat is javasol, hogy ingyenes szolgáltató email címével ne regisztráljunk, hanem inkább az internet szolgáltatónktól kapott címmel. Na de mi van ha szolgáltatót váltunk ugye…Ügyeljünk jelszavunk bonyolultságára és egyediségére!

MONEYBOOKERS PERSONAL ACCOUNT (Számla Magánszemélyeknek)

A regisztráció folyamán figyelni kell arra, hogy TARTÓZKODÁSI helyünket adjuk meg és NE lakcímünket. Például, ha magyarok vagyunk és Angliában élünk, akko Angliát (United Kingdom) és az azon belüli címünket kell beírni! Ha pénznem a mi esetünkben ugye “Hungarian Forint” (HUF) lesz, DE kevesen tudják, hogy ha MoneyBookers regisztráció után meg akarjuk változtatni a pénznemet, akkor míg a számlatörténetünk üres, addig nem tehetjük meg. Számlával kapcsolatban részletesebb leírást a MoneyBookers Számla menüpont alatt olvashatunk majd. Regisztráció során ügyeljünk még a Vezetéknév (First name) és Keresztnév (Last name) sorrendjére és NE fordítva írjuk, mint ahogy csoportosan előforduló HIBA megannyi MoneyBookersPayPal, AlertPAY és hasonló online transzfercég témájú leíró oldalon is, mert ez akár még sokba is kerülhet nekünk. (Tudni illik a “Last name” mező bankkártya és bankszámlaszám hozzáadásánál nem módosítható és bankszámlánál megkövetelik a PONTOS adatokat! Persze a cserére is van azért lehetőség később…)

A MoneyBookers regisztráció pár perc alatt teljesíthető, melyről egy lépésről-lépésre videó is készült, pillanatmegállítással és tekerési lehetőséggel (figyelem a regisztráláskor beírt adatok nem valósak, csak prezentációs céllal lettek kitalálva! A hivatalos oldal elérhető a MoneyBookers link alól) A MoneyBookers videó eredeti minőségben és mp4 formátumban letölthető INNEN.

 

 

Sikeres regisztrációt!

 

MONEYBOOKERS COMPANY ACCOUNT (Számla Cégeknek és Vállalkozásoknak)

Tehát ahogyan azt már a cikk elején is említettük, igazán lényegi különbség nincs a Personal és Company számla közt. Utóbbi esetben cégünk / vállalkozásunk pontos nevét kell beregisztrálni és a cégképviselő adatai is szükségesek. Egy fontos szabály van viszont: nem helyezhetünk el öszeget céges számláról személyi számlára, ugyanis ilyenkor a MoneyBookers úgy tekinti a dolgot, mintha egy harmadik személy helyezné azt el, ami pedig szigorúan tilos.

Erről a számláról később részletesen is írunk…

 

Oszd meg és Élvezd:
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • blogtercimlap
 • E-mail this story to a friend!
 • Furl
 • Internetmedia
 • Linkter
 • Live
 • Print this article!
 • Technorati
 • Share/Bookmark
 1. Még nincs hozzászólás
 1. Még nincsenek visszakövetések