PayPal Regisztráció

Ezen az oldalon végigvezetjük egy videós prezentáción keresztül az PayPal regisztráció és számlanyitás menetét lépésről lépésre. Regisztrálás előtt érdemes átolvasni a PayPal Leírás-ok részt és a PayPal Számla cikkeket (ha esetleg még nem történt volna meg). A PayPal regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása.

Az alábbi PayPal regisztráció lehetőségek közül választhatunk:

 • Personal Account -- Magánszemély Kezdő Számla
 • Premier Account -- Magánszemély Premier Számla
 • Business Account -- Üzleti Számla

Nos, előfordulhat, hogy a későbbiekben nem csak vásárlási szándékkal használjuk a PayPal-t, hanem eladásival is, vagy éves pénzforgalmunk elér egy bizonyos korlátot. Ezért tanácsos egyből a Premier PayPal regisztráció végrehajtását.

Néhány fontos általános tanács és megjegyzés PayPal regisztráció előtt! Lehetőleg ne hazai e-mail címmel regisztráljunk (pl. freemail, citromail stb.), mert egyrészt fennállhat a spam levél veszély (vagyis a PayPal-tól érkező levelek kéretlenként minősülhetnek, így elveszhetnek és fordítva), másrészt ha véletlen hosszú ideig nem lépünk be levelezésünkbe, akkor megszüntetetik a fiókunkat. Márpedig a tranzakciós értesítők a regisztrált címünkre jönnek. Inkább hozzunk létre nemzetközit (pl gmail, yahoo stb.). Sokan azt ajánlják ne ingyenes levelező szolgáltatót használjunk, hanem pl. az internetszolgáltatónktól kapott email címet. Na de mi van ha szolgáltatót váltunk? A yahoo mail-el kapcsolatban lehetett hallani pár negatív sztorit, miszerint sokak felhasználónevét és jelszavát megtudták un. phising technikával (vagyis olyan levelet küldenek “rossz emberek”, ami hivatalosnak tűnik és ál adat megerősítést kérnek benne, visszaküldve ezeket az információkat teljesen átveszik az uralmat a levelezésünk felett…rossz is belegondolni, egy rémálom lehet a károsultnak). Ügyeljünk jelszavunk bonyolultságára és változatosságára is!

Már most figyelmeztetünk mindenkit a regisztrációkor a nevünk sorrendjére, mert szinte az összes PayPal témájú oldal rosszul írja és ez bizony sokba is kerülhet annak aki hazai bankszámlájára kéri ki a pénzét a PayPal-ról. Sajnos régen mi is rosszul regisztráltunk, de megoldottuk a problémát. Erről részletesebben a PayPal Pénzkivét link alatt olvashatunk. A PayPal regisztrációs videóban már helyesen adtuk meg a vezeték- és keresztnevet: a bankszámla kivonatunkon szereplő névvel megegyezően kell beregisztrálni, tehát “First name” = VEZETÉK név és “Last name” = KERESZT név. Itt megjegyezzük, hogy akinek 2-nél több név szerepel a bankszámla kivonatán, mondjuk “Kovács B. József”, annak ugyanígy kell kitöltenie PayPal regisztrációkor is az adott név mezőket. (Például, ha ehelyett “Kovács József”-ként regisztrálunk, vagy “József Kovács” stb., akkor pénzkikéréskor elég magas kezelési költséget számítanak fel “Return Fee” néven, ami a normális 250Ft helyett 1500 Ft-unkba fog kerülni.). Az ékezetek szintén megengedettek. A többi PayPal oldal szerkesztőjének pedig itt az idő, hogy ártírja a helytelen információkat helyesre.

FONTOS! A teljesség kedvéért megjegyezzük, hogy az egyik hozzászólásban valaki idézett egy levelet a PayPal-tól, melyben azt írják, hogy már a név sorrend nem fontos! Innen kezdve (meg általában is) mindenki saját belátása szerint töltse ki a név mezőket! Várjuk az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat! Nálunk anno emiatt többlet költséget is vontak le pénz kivételkor…

PAYPAL PREMIER ACCOUNT (Haladó Premier Számla Magánszemélyeknek)

Ez a csomag az aktívan vásárló/eladó megánszemélyeknek tökéletes. A tranzakciók keretnek nincs éves korlátja, tehát ha hitelkártyánkat is beregisztráljuk, akkor pl. korlátlanul vásárolhatunk és érkezhet pénz arra.

A PayPAl regisztráció pár perc alatt teljesíthető, melyről egy lépésről-lépésre videó is készült, pillanatmegállítással és tekerési lehetőséggel (figyelem a regisztráláskor beírt adatok nem valósak, csak prezentációs céllal lettek kitalálva! A hivatalos oldal elérhető a PayPal link alól):

(A PayPal videó eredeti minőségben és mp4 formátumban letölthető INNEN.)

Sikeres regisztrációt!

PayPal Premier számlánál éves pénzfogadási limit van, ami 630 200 HUF és nincs számbeli hitelkártya korlátozás. A limiteket emelhetjük, ha ellenőrzöttek (verified) vagyunk, erről részletesebben a PayPal számla menüpont alatt olvashatunk. Pénzvisszatérítést küldenek közvetlen kártyára Premier és Business esetben, ha eBay-ről történik.

PAYPAL PERSONAL ACCOUNT (Kezdő Számla Magánszemélyeknek)

A csomag éves pénzforgalomra és összegre limitált és a hitelkártyás pénzfogadás szintén korlátozott és költségesebb. Szinte csak online vásárlásra (pénzküldésre) ajánlott. A limitek a következők:

Pénzküldés évenként max: 110 000 HUF
Pénzkivét havonta max: 21 000 HUF
Pénzkivét évente max: 252 000 HUF
Pénzfogadás évente max: 630 200 HUF
Utalás hitelkártyára kedvezményesebben max: 5 alkalom

Azért, hogy a fenti pénz összegeket emelni tudjuk, először ellenőrzött (Verified) tagoknak kell lennünk. Ennek feltétele pedig, hogy hitelkártya adatainkat megadjuk (erről bővebben a PayPal Számla oldal alatt…)

A hitelkártyás 5 alkalmas limitünket csak akkor tudjuk emelni, ha nagyobb számlacsomagra váltunk! Ha nem tesszük meg, jelentősen megnövekedhet a tranzakciók díja!

PAYPAL BUSINESS ACCOUNT (Üzleti Számla)

Egyrészt tartalmazza a Premier Számla összes lehetőségét, természetesen a vállakozásunk/cégünk nevével regisztrálva (így a számlaképességet biztosítva), valamint a PayPal számlán belül még hozhatunk létre un. alszámlákat, melyeket pl. a beosztottak is használhatnak különböző jogosultságokkal. Mindezeken felül egyéb plusz kiegészítő szolgáltatást és eszközt kapunk, mint például webes aukciós eszközöket, üzleti weboldalon online vásárlási  megoldásokat és e-mailen keresztül való tranzaktáló lehetőségeket.

Az üzleti számláról is megcsináltuk a regisztrációs videót. Kellenek hozzá természetesen a céges adatok, valamint a cégtulajdonos, üzlet-kapcsolattartó adatai. PayPal céges regisztráció előtt vegyük a kézbe a céginformációkat tartalmazó papirokat és a cégtulajdonos hazai bankszámlaszámának kivonatát és azok szerint töltsük ki pontosan a mezőket. Egy fontos tudnivaló még, hogy tervezett havi 21 000 Ft-os PayPal pénzforgalomnál kötelező beregisztrálni bankkártyát is. A cégtulajdonosi adatoknál itt is figyeljünk a nevek sorrendjére, mert a “Last name” mező nem lesz módosítható után kézzel. Tehát kezünkben a bankszámlakivonattal, azzal megegyezően legyen a ”First name” VEZETÉK név és a “Last name” a KERESZT név kitöltve. A bankkártya adatokat (ha szükséges) később is megadhatjuk, de ezt a videóban is jeleztük (A PayPal videó eredeti minőségben és mp4 formátumban letölthető INNEN.):

Regisztrációkor először az üzleti email elérhetőségünket kérdezik és nem a PayPal-ost. Ezt majd csak a következő oldalon írhatjuk be, ami természetesen lehet ugyanaz, mint a céges. A PayPal számla elkészültekor céges weboldalunkat (pl. webshopunkat) kiterjeszthetjük PayPal-fogadóképes vásárlási lehetőséggel, így biztosítva a látogatóinknak és vásárlóinknak a teljes vásárlási biztonságot, gyorsaságot. Ez a vásárlási legetőség (pl. “Buy” gomb) egyszerűen beintegrálható a weboldalunkba, csak egy kis kódrészletet kell beszerkesztenünk, melyet a PayPal számla oldalán lehet legeneráltatni. (Ezt is megmutatjuk hamarosan). A PayPal üzleti regisztrációt megkezdhetjük ezen PayPal link alól.

Sikeres regisztrációt!

Értékesnek és hasznosnak találod a leírásokat? Szeretnél támogatni minket? Ha igen, akkor “hívj meg egy capuccinora” SMS segítségével! Részletek a kapcsolatok oldalon.

Oszd meg és Élvezd:
 • Linkter
 • blogtercimlap
 • Digg
 • del.icio.us
 • Sphinn
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Furl
 • Spurl
 • E-mail this story to a friend!
 • Print this article!
 • Share/Bookmark
 1. február 16th, 2011 21:34-nél | #1

  Szia Attila,
  A webkártyákról volt már többször is szó, kérjük tanulmányozd át kicsit jobban az oldalt. Általában elfogadja a PayPal és a kártyához tartozó alszámlára lehet utalgatni, amennyi a vásárláshoz szükséges lehet…ezért biztonságosabb…
  Nálunk a gmail a nyerő, de elvileg bármilyen levelező lehet…a yahoo-ról pl. sok negatív tapasztalatot hallottunk. A magyar levelezők meg sok levelet elnyelnek, valamint bizonyos idő után megszűnhetnek, ha nincsenek használva..

 2. február 16th, 2011 21:52-nél | #2

  Szia Gábor!
  Először is köszönet a tapasztalatok megosztásáért. sokan sokféle kártyát használnak és valóban, a webkártyás megoldás egész jó lehetőség biztonsági szempontból is. Biztos meg van a oka miért nem lehet akármilyen kártyával vásárolni, de ott van a másik oldal is, aki biztos akar lenni, hogy esetleg nem hamisított kártyával próbálkoznak stb. Míg nem látunk a dolgok mögé, addig felesleges magunkat idegesíteni :)
  Sajnos azt mi is tapasztaltuk a fiókokban, hogy nem hallottak az internetes pénzküldési lehetőségekről, de hát aki nem foglalkozik a dologgal attól ne is várjuk el :) Nekik valószínű a leggyakoribb banki témákban kellene jártasnak lenniük…de reméljük hoznak be a lemaradásukból :)
  Akik “hájat növesztenek” valószínű többet tudnak mint az “átlag ember” és/vagy szerencséjük volt, illetve már eleve részesedtek a szülői vagyonból stb. :) Elképzelhető, hogy hasonló helyzetben mi is ugyanúgy viselkednénk mint ők, de ezt csak akkor tudjuk meg ha a helyükben leszünk :) Tehát gyűjtsünk információt, okosodjunk és legyünk motiválva…erős kitartással gyakorlatilag bármit el lehet érni! :)
  Közben 1 hír amiről hallottunk: hamarosan a Maestro kártyák is internetes vásárlásra alkalmasak lesznek!

 3. február 16th, 2011 21:55-nél | #3

  Szia Prusek!
  Először is arra kérünk alaposan tanulmányozd át a cikkeket és sok minden érthető lesz. Sajnos nincs kapacitásuk többször leírni dolgokat :(

 4. február 16th, 2011 22:01-nél | #4

  Szia Csaba!
  Ahhoz, hogy verified legyél első körben SAJÁT bankkártyát kell beregisztrálni. A dokumentum feltöltés akkor fog kelleni, ha éves szinten nem kb. 630 000 Ft fölé mennél pénzfogadásban…

 5. február 16th, 2011 22:05-nél | #5

  Szia Pisti!
  Szerintünk nem volt jó ötlet nem saját bankkártyát beregisztrálni, ebből csak a gond lehet… A kód a bankszámlában fog megjelenni, amihez a kártya is van csatolva…. ha a számlához sms értesítés is van állítva a bankodnál, akkor ott is láthatod….emailben és más módon NEM küldik. A kártya témát már néhányszor körbejártuk, kérjük olvass utána.

 6. február 16th, 2011 22:16-nél | #6

  Szia István!
  Igen lehetséges, de korlátozott számban. A PayPAl Support-nak kell írni (Help-> Contact Us -> Send us stb.)

 7. Csaba
  február 18th, 2011 18:34-nél | #7

  Hát nem megyek 630000 fölé megyek sőt még nem is használtam az accountomat és SAJÁT bankártyát regisztráltam be.

 8. Zsuzsa Kárpáti
  február 19th, 2011 10:15-nél | #8

  Kedves Mindenki,
  Vásároltam valamit a PayPal kártyámmal kínából. A tranzakció sikeresen megtörtént, de az eladó azt kéri tőlem, hogy küldjem el az útlevelem és a bankkártyám másolatát. Én pont azért regisztráltam a PayPal rendszerbe, hogy erre ne legyen szükség. Addig viszont nem küldi el az árut, amíg ezt nemteszem meg. Szerintetek jogos a kérése? Másrészt azt is kéri tőlem, hogy a vámot intézzem el. Hol és hogyan tehetem ezt meg? A FedEx a szállítmányozó. Nem neki kellene? Életemben először vásároltam így ezért elég tanácstalan vagyok. Tud valaki segíteni?

 9. aproxi
  február 19th, 2011 13:44-nél | #9

  Gyerekek segítsen valaki, mert meg üt a guta! A PayPal zárolja a számlámat 01.09-én. A kért adatok feltöltése 01.13-án aztán SEMMI REAGÁLÁS. Az adatok ismételt elküldése, de most már faxon 01.28-án, majd 02.04-én – SE KÉP SE HANG. Mintha nem is léteznének. Pontosabban csak automata visszaigazolásokat küldözgetnek. A státusz pedig hol “progress” hol “to do”.A telefonos elérhetőséget kizárhatjuk, mert arról még a született angolok is horror történeteket írnak. Ide-oda kapcsolgató automata, mellébeszélő, inkompetens ügyintézők stb. Szóval:
  1/ Ki tud közvetlen PayPal email címet? Van ilyen egyáltalán?
  2/ Van-e a PayPalnak valamilyen felügyeleti szerve akár az USA-ban, akár Európában?
  3/ Van köztetek olyan, akinek 180 napig ültek a pénzén?
  Minden infót köszönök.

 10. február 21st, 2011 23:13-nél | #10

  Szia Zsuzsa!
  Ez már nem igazán tartozik a témakörhöz, de tényleg furcsa, hogy személyes adatokat kér. Bankkártya adatot padig főleg ne adj ki!!! Eleve gyanús így. A vám pedig már hazai sztori…mikor bejön az áru, akkor maximum itthon vizsgálják át.

 11. február 21st, 2011 23:17-nél | #11

  Szia Aproxi!
  Sajnos muszáj lesz türelmesnek lenned és várni…ha minden rendben van és nem kell egyéb adat, akkor helyreáll a rend.

 12. Cserni György
  február 22nd, 2011 10:01-nél | #12

  Sziasztok!
  Van egy kis gondom. Ismét reggeltem egy új számlát, mivel az előző valami miatt nem működött. Most várom a 400 HUf-os levonást. Kérdésem: amennyiben minden sikerül, hogyan lehet egy pénzkeresős Weboldalról (NEODOLLAR) USD-t átküldeni a PAYPAL számlára? A weboldalon kér egy paypal azonosító! Az melyik, a felhasználó nevem (email cím), vagy a számlán belül van egy külön azonosító (számlaszám)?

 13. Zoltán
  február 22nd, 2011 11:59-nél | #13

  hello,

  Én viszonylag sokat és sokszor vásárlok a neten. Sokszor elkérik az azonosító adatokat, igazolványokat, mert Magyarország nem a legmegbízhatóbb országként nyilvántartott a világban. Egyszerűen be kell scannelni az útlevél megfelelő oldalát vagy valamilyen fényképes igazolványt és el kell küldeni. Egyébként nem, hogy nem küldik az árut, hanem még vissza is fizetik a pénzt a PayPalra… de ez egyúttal azt is jelentheti az eladó számára, hogy valaki jogosulatlanul használta a számládat, kártyádat… Szóval tőled függ mi lesz a tranzakció vége!

 14. Zoltán
  február 22nd, 2011 12:01-nél | #14

  @aproxi
  hello,
  Én viszonylag sokat és sokszor vásárlok a neten. Sokszor elkérik az azonosító adatokat, igazolványokat, mert Magyarország nem a legmegbízhatóbb országként nyilvántartott a világban. Egyszerűen be kell scannelni az útlevél megfelelő oldalát vagy valamilyen fényképes igazolványt és el kell küldeni. Egyébként nem, hogy nem küldik az árut, hanem még vissza is fizetik a pénzt a PayPalra… de ez egyúttal azt is jelentheti az eladó számára, hogy valaki jogosulatlanul használta a számládat, kártyádat… Szóval tőled függ mi lesz a tranzakció vége!

 15. Zoltán
  február 22nd, 2011 12:04-nél | #15

  @Zsuzsa Kárpáti
  hello,
  Én viszonylag sokat és sokszor vásárlok a neten. Sokszor elkérik az azonosító adatokat, igazolványokat, mert Magyarország nem a legmegbízhatóbb országként nyilvántartott a világban. Egyszerűen be kell scannelni az útlevél megfelelő oldalát vagy valamilyen fényképes igazolványt és el kell küldeni. Egyébként nem, hogy nem küldik az árut, hanem még vissza is fizetik a pénzt a PayPalra… de ez egyúttal azt is jelentheti az eladó számára, hogy valaki jogosulatlanul használta a számládat, kártyádat… Szóval tőled függ mi lesz a tranzakció vége!

 16. filippos
  február 22nd, 2011 15:37-nél | #16

  Sziasztok!
  Megoldható PayPal-al, hogy legyen külön (nem az otthoni) szállítási címem amit megad az eladóknak?
  Tudtok segíteni?
  Üdv.
  f.

 17. Péter
  február 23rd, 2011 22:07-nél | #17

  Sziasztok!

  Szeretnék olyan valakitől segítséget kapni, aki nem olyan balfék, mint én :) Szóval; nemrég nyitottam meg PayPal számlámat, és beregisztráltam annak rendje s módja szerint hitelkártyámat (ez valóban csak egy MasterCard hitelkártya). A négyjegyű kód megjött, regisztárltam, és a státusza Verified lett, rendben levonta a 400 Ft-ot is. A kérdésem, s egyben problémám az lenne csak, hogy amikor próbáltam vásárolni egy oldalon vele , a következő hibaüzenetet írta ki:

  “10413 Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details. – The totals of the cart item amounts do not match order amounts.”

  Tudtok erre valami okosságot, mert én sajnos (még) abszolút dilettáns vagyok a témában…. Köszönöm előre is, Péter

 18. február 28th, 2011 23:16-nél | #18

  Szia György!
  Az azonosító a PayPal regisztrációkor megadott email cím…a jelszót véletlenül sem kiadni!

 19. február 28th, 2011 23:20-nél | #19

  Szia Zoltán!
  Köszönet a tapasztalataid megosztásáért!

 20. február 28th, 2011 23:25-nél | #20

  Szia Filippos!
  A vásárlás folyamán lehet módosítani szállítási címet, de elképzelhető, hogy az eladó kizárólag az otthoni címre küld.

 21. február 28th, 2011 23:38-nél | #21

  Szia Péter!
  Elképzelhető, hogy ez magának a webshopnak a hibája…

 22. Kriszta
  március 10th, 2011 11:34-nél | #22

  Sziasztok!
  Nyugat-Európában élő testvérem mondogatja, hogy regisztráljak a PayPal-ra, mert akkor kedvezőbb díjakkal tudnánk egymásnak pénzt átutalni, mint bankon keresztül. Én még csak most kezdtem nézegetni, hogy mi is ez a PayPal, de ilyen jellegű felhasználási lehetőségről nem találtam infót. Ez tényleg működhet magánszemélyek között is?
  Köszi. Kriszta

 23. március 11th, 2011 00:24-nél | #23

  Szia Kriszta!
  Azért ha jobban átolvasod a hozzászólásokat, találni fogsz hasonló témát :) Miért ne működhetne…

 24. Cserni György
  március 11th, 2011 14:42-nél | #24

  Legyetek szívesek és segítsetek!!!

  Tavaly (2010. decemberében) nyitottam egy PayPal számlát. A leírás alapján nyitottam külön ez miatt egy g-mail.com postaládát. Mindent a leírás alapján csináltam, de felcseréltem a vezeték- és keresztnevemet. Ennek ellenére rögzítettem a számlát, beírtam a számlaszámomat (mivel akkor még nem volt dombornyomott kártyám), és vártam, hogy levonják a 400 FT-ot. Nem történt semmi. Azóta sem.

  Idén február közepén nyitottam egy újabb számlát a PayPal-on a freemail.hu címemre. Most már jól írtam be a nevem (így a számlán fordítva jelent meg, mint az angoloknál). Most már berögzítettem a MasterCard kártyámat is, amit azóta csináltattam direkt ez miatt. A számlaszámomat nem írtam még be. Azóta várom, hogy levonja a 400 Ft-ot, de semmi.
  Nem tudom, hogy mitévő legyek.

  Több olyan internetes oldalt használok (Neodollar, Twodollarclick, stb.), ami a PayPal számlámra küldené a dollárt, ha működne a számlám. De nem működik és nem tudom, hogy mit rontottam el. Mindent a leírás (kisfilm) alján csináltam, mégsem jó.

  Kérlek szépen segítsetek.

 25. joey
  március 17th, 2011 17:34-nél | #25

  Sziasztok!
  Ha nekem a bankkártyán a név a nemzetközi formátumban van megadva, tehát pl. Béla Minta és nem Minta Béla, akkor is fordítva kell a regisztrációkor a neveket megadnom?
  Előre is köszönöm!

 26. zsolti
  március 18th, 2011 21:00-nél | #26

  Sziasztok!
  Olyan kérdéssel fordulok felétek hogy ha ebay-ről rendelek ugyebár biztosítanak afelől ha a meghirdetett termék nem jön meg vagy nem megfelelő akkor visszatérítik nekem a pénzem ,de ha más oldalról rendelek és az eladó paypalos fizetésbe belemegy akkor is meg van ez a biztosítékom hogy vissza tudom szerezni a pénzem ha adott esetbe nem korrekt az eladó vagy kamu a hirdetés ?Akinek van ebbe tapasztalata vagy hasznos infója az lécci írjon! köszönöm előre is a segítséget!

 27. Erika
  március 19th, 2011 09:16-nél | #27

  Sziasztok!
  Szeretnék beregisztrálni a paypal-ra, ezért 1. lépésben az MKB Banknál csináltattam egy VISA (USD) dombor-kártyát. Nagyobb összeget szeretnék felvenni USD-ben. Szerinted eddig jól csináltam?
  A problémám ott kezdődik:
  1.Personal, vagy Premier lehetőséget válasszam? (Nem vagyok vállalkozó, tehát ilyen jellegű dokumentumokat a későbbiekben nem tudnék bemutatni.)
  2.First name: keresztnév, Last name: vezetéknév, vagy fordítva?
  Előre is köszönöm válaszod!
  Üdv: Erika

 28. Ősz Andrea
  március 22nd, 2011 11:20-nél | #28

  Sziasztok!

  Tudja vki, hogy jelenleg az alap számlában mekkorák a limitek vagy van-e valamiyen vásárlási korlátozás? Sokféle dolgot olvastam, hátha vki jobban tudja.
  Csak vásárolni szoktam, de mostanában kicsit többet, mint eddig és jó lenne tudni, hogy váltanom kell-e vagy maradhat.
  Köszi!

  Andi

 29. március 26th, 2011 09:44-nél | #29

  Szia György!
  A 400 FT-ot kizárólag kártya regisztrációnál vonják le és nem számlaszámnál. Ha a kártyát nem utasította vissza a PayPal a regisztrációkor, akkor valószínű levonták, ellenőrizd azt a bankszámládat, melyhez a kártyád van rendelve, vagy várd meg a a havi kivonatodat és azon valószínű rajta lesz.

 30. március 26th, 2011 10:17-nél | #30

  Szia Joey!
  A név egyezés főleg a bankszámla beregisztrálásakor fontos és a számlakivonaton lévő névvel egyezzen. Tudomásunk szerint bankkártyánál ebből nem volt gond….

 31. március 26th, 2011 10:29-nél | #31

  Szia Zsolti!
  Ez a cikksorozat első sorban a PayPal-ról szól és nem eBay-ről. Szeretnénk eBay-ről is írni, de egy másik cikksorozatban. Mindenképpen érdemes PayPal-on keresztül vásárolgatni, mert erre jól bevált és biztos módszer van kiépítve. A pénz visszakövetelésnek is megvannak a szabályai, de ennek módjáról részletesen olvashatsz az eBay oldalán. Általában az eBay a vásárlókat védi és javukra szokott dönteni.

 32. március 26th, 2011 10:40-nél | #32

  Szia Erika!
  Csak azt tudjuk javasolni amit maga a PayPal is: ha intenzívebben pénz fogadásra fogod használni a PP-t, akkor legyen Premier, ha szinte csak vásárlásra, akkor Personal.
  Ha magyar PayPal számlát nyitsz, akkor saját HUF bankszámlát regisztrálhatsz be és saját HUF bankszámlához kötött bankkártyát érdemes beregisztrálni. A megengedett kártyák típusa megtalálható a kártya regisztráció során a legördülő menüben. Pl. 1 dombornyomott Visa Classic biztosan jó.
  Mi a nevet Vezetéknév és Keresztnév alapján regisztráltuk be és soha semilyen problémánk nem származott belőle eddig…

 33. március 26th, 2011 10:45-nél | #33

  Szia Andi!
  Tudomásunk szerint vásárláskor nincs semmilyen korlát! Ha mégis beleütköznél hasonló problémába, akkor reméljük megosztod velünk is!

 34. david
  március 26th, 2011 22:04-nél | #34

  Hello
  Paypalhoz mindenfelekeppen szukseges a dombornyomott kartya ? Valamelyik utana jartam hogy az otp junior csomag hogyan mukodik viszont nincs dombornyomott kartya ill csak havi kereset vagy 300 ezer ft ellenében mivel egyik sincs mert tanulo vagyok igy gondoltam jobban utana jarok a dolognak igy keveredtem erre az oldalra. Ha elintezek egy ilyen otp junior csomagot amibe ugye nem dombornyomott kartya van akkor eselytelen hogy elfogadja a paypal ? Azert lenne ra szuksegem mert neha neha kapok kulfoldrol “fizetest” viszont ez nem allando es csak par ezer forintrol van szo. remelem tud vki segiteni
  valaszaitokat elore is koszi :)

 35. április 1st, 2011 19:13-nél | #35

  Szia David!
  Kártya nem feltétlen szükséges, de ajánlatos. Még a dombornyomottak közül sem mindent fogadnak el. Néhányan jelezték már, hogy junior max kártyát fogadott már el a PayPal.

Hozzászólás oldalakhoz
1 ... 18 19 20
 1. Még nincsenek visszakövetések